Handmade by Anna

Hej igen, allesammans, och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna här på nätet! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en produktiv start på den här veckan. I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att jag skulle skriva lite om någonting som jag vet att många av er vill veta lite mer om, nämligen vart jag går för att göra mina naglar här i Umeå.

Hon heter inget mindre än Handmade by Anna och jag blev faktiskt själv rekommenderad att gå till just henne genom en kompis till mig. Hon är verkligen superduktig och i dagsläget så är hon den enda som får röra mina naglar. Jag blir så otroligt nöjd varje gång jag har varit hos henne och har till och med ibland lite svårt att slita blicken från mina fantastiska naglar. Om ni, precis som jag, bor och jobbar i Umeå med omnejd så tycker jag verkligen att ni ska kika lite närmare på Handmade by Anna och hennes tjänster för hon är verkligen bäst! Nu så ska jag dock inte skriva så himla mycket mer i just det här inlägget idag, men däremot så hade jag tänkt att jag skulle ta och dela med mig av en länk, som jag lägger in här någonstans i inlägget, som ni kan klicka er vidare på. Då kommer ni till Handmade by Anna och hennes sida här på nätet och där finner ni ju mycket mer information och även kontaktinformation med mera. Leta efter länken där lite högre upp i inlägget, så hoppas jag att det här inlägget har varit till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er! Jag vet ju att de flesta av er faktiskt också befinner er i Umeå och då passar ju Handmade by Anna perfekt. Ha det nu så bra så länge, så hörs vi i nästa inlägg.