En avslappningsmassage mot fibromyalgi

God dagens folket och hjärtligt välkomna tillbaka hit. Jag har märkt att ni gillar de inlägg då jag rekommenderar ett företag eller olika produkter, därför tänkte jag idag rekommendera ett företag som bland annat jobbar med massage i Hörby. Ni kan läsa mer här om vad företaget har att erbjuda.

Jag har länge lidit av fibromyalgi som jag även tidigare nämnt, det är en sjukdom som gör att jag har väldigt ont i min kropp och lätt får stela muskler. Jag har länge trott att det inte finns något att göra åt det och att jag helt enkelt bara får leva med det, detta var tills jag upptäckte företagte Isis & Thot som erbjuder massage i Hörby av alla dess slag. Jag fick en avslappningsmassage hos dem av min mamma när jag fyllde år då hon hört att den gett positiva effekter till folk med fibromyalgi. Jag gick på min massagebehandling för ungefär två veckor sedan och jag kände hur mycket gott den gjorde för mig och min kropp. Samtidigt som jag fick en avslappnande stund för mig själv fick min kropp något den verkligen uppskattade. Den massage i Hörby som jag fick hade enbart syfte att vara skön och avslappnande att få, vilket den även var. Personalen behandlade mig väldigt bra under hela mitt besök, de var väldigt tillmötesgående och hade professionell service. Detta gjorde att min massage i Hörby resulterade väldigt bra och jag kommer med störst sannolikhet gå tillbaka för ännu en avslappnande massage då jag märkte att min kropp verkligen mådde bra av det.