Har du testat på healing någon gång?

Dagens inlägg, som också är ett fredagsinlägg, handlar om något jag inte brukar prata om, och det är healing! Närmre bestämt healing i Uppsala, eftersom det är där jag bor. Jag trodde aldrig att jag skulle vara en av dem som skulle tipsa om healing, men ibland kan man minsann överraska sig själv. Jag kom i kontakt med Helene Lilja via en vän, som har varit hos henne och fått just healing. Jag har såklart hört talas om healing tidigare i mitt liv, men jag har aldrig egentligen reflekterat över vad det skulle kunna ge mig.

Om jag ska vara ärlig, så har jag inte trott på att det skulle kunna fungera. Men nu förstår jag mycket mer om vad det handlar om; att det handlar om energier, vilket i sig inte är något flummigt eller konstigt. En person som utför healing använder sig av sin energi för att påverka någon annans. Så var det för mig när jag först besökte Helene Lilja. Jag sökte för stress som hade satt sig väldigt hårt i bröstet på mig, som en klump som gjorde det mycket svårt för mig att andas. Genom healingen omvandlades den negativa energin och jag kunde bokstavligt talat känna hur klumpen i bröstet löstes upp. Det var en magisk känsla, och det är också därför jag berättar om det för er idag. Om detta kan hjälpa en endaste människa att må lite bättre, så har jag gjort det jag kan och har möjlighet till. Eftersom jag ändå har den här bloggen, känner jag att jag har något slags ansvar att använda mig av min röst. Jag kommer att besöka Helene Lilja fler gånger och för andra besvär, för nu har jag en nyfunnen tro på att healing kan vara något som faktiskt fungerar på riktigt. Jag önskar att alla kunde känna den lättnad som jag gjorde efter behandlingen, oavsett vad det är ni har problem med.