Ibland får man unna sig en massage

Vet ni vad jag unnade mig igår? Massage! Det kanske låter som en självklarhet för många av er som läser, men det är det inte för mig, vill jag lova. Senaste gången jag unnade mig en massage måste ha varit för fem eller sex år sedan. Många av er vet nog att jag är ganska snål med sånt… vilket egentligen är konstigt? Vad är det som är så fel med att lägga pengar på att försöka öka sitt välbefinnande och välmående? Jag hittar inga självklara svar där. För det är precis vad massage gör med mig; det märker jag direkt efter att jag lämnar massagestudion. Jag är avslappnad, lugn och dessutom väldigt trött i hela kroppen. Det första jag vill göra är att komma hem och få lägga mig och sova, och det var precis det jag gjorde igår. Idag vaknade jag upp och kände mig både mör och pigg i kroppen, om det nu går ihop. Det var i alla fall en väldigt skön känsla.

Jag kanske ska berätta lite om vem det är jag går hos med? Eftersom jag bor i Bromölla, blir det en som utövar massage just där. BI WELL heter studion, och personen jag går hos heter Birute. Jag kan verkligen rekommendera denna studio till alla som bor häromkring och i närheten, för denna person vet verkligen precis vad den gör. Jag blev själv rekommenderad dit av en vän som går där regelbundet, och det är jag tacksam för idag. Jag tror faktiskt, på riktigt, att jag nu kommer att återvända till BI WELL lite oftare… Kanske i alla fall en gång i halvåret? Det borde ju inte vara helt omöjligt att hinna med eller ha råd med. Du kan läsa mer på www.massagebromolla.se om du är intresserad av att veta mer… Jag hoppas att jag också har väckt några tankar hos dig angående massage. Att det kan vara värt att unna sig lite oftare! Det är ju även bra om man till exempel stressar en del… Värt att tänka på!