Jag har blivit så hjälpt av att gå på massage

Hej på er, alla mina läsare! Dagens inlägg kommer att fokusera på massage, vilket ju inte är så värst svårt att propagera för, kan man tycka. Men det är långt ifrån alla, eller inte alls många rent ut sagt, som har förstått eller förstår vikten av massage. Många tänker nog att det är något man kan unna sig lite då och då, när man har tid och lite extra pengar. Att det är skönt men inte så mycket mer, men det är där jag vill höja en röst för att massage är så mycket mer än det! Jag har varit hos ESK Wellness, eller Eva Susanne Kneckt som hon heter. Hon utför massage i Falun och hon har lång erfarenhet av att göra just det, vilket märks när man är hos henne. Jag har kommit dit med en mängd olika ryggproblem, eller kanske främst problem i muskulaturen kring rygg och nacke. Jag har även haft ont på andra ställen, och allt detta har ESK Wellness kunnat hjälpa mig med. När jag har trott att det inte finns någon som helst chans för mig att bli bättre, så har Eva hjälpt mig med det.

Jag är en person som har tränat i många år och man skulle väl kunna säga att jag slitit ut mig på det sättet. Lustigt att det som ska stärka en, i stället gör en svag? Eller i alla fall gör att man får utstå så mycket smärta. Men, det är tack vare massage som jag orkar varje dag. Jag avundas såklart de som inte har ont och bara kan lägga sig ner hos massören för att njuta, för njutbart tycker jag knappast att det är. Jag skulle nog i stället beskriva det som mycket smärtsamt, men efteråt är det en fantastiskt skön känsla. Massagen löser ju inte bara upp knutor, utan verkar stressminskande och blodtryckssänkande. Det finns helt enkelt en mängd olika anledningar till varför alla som har möjlighet till det, ska unna sig massagebehandling.