I♥NP – Cygnus Loop

ILNP - Cygnus Loop

ILNP - Cygnus Loop

ILNP - Cygnus Loop

ILNP - Cygnus Loop

ILNP - Cygnus Loop

ILNP - Cygnus Loop

Eftersom jag bjuder på så många bilder idag (ni förstår varför va?) så har jag inget mer att säga än att Cygnus Loop från I♥NP (eller ILNP/I Love Nail Polish) var för tjockt för att jag skulle köra med normaltunna lager, men när jag väl listat ut hur mycket jag skulle ha på penseln så täckte det fint på tre lager som torkade snabbt.

 

A lot of pictures today (I hope you understand why?), so I’ll  keep the text to a minimum. The formula on Cygnus Loop by I♥NP (I Love Nail Polish/ILNP) was too thick to do my regular, thin coats but once I figured out how much polish I needed on the brush for one layer of color, the three coats I ended up using went on smoothly and they dried fast.

18 Thoughts on “I♥NP – Cygnus Loop

 1. Så himla vackert! Bilderna där du håller dina fingrar rakt är verkligen fantastiska. Lacket ser ut att glöda :)

  • Av någon anledning var det så mycket lättare att fånga skiftningarna i den posen än “de vanliga”, även om de förekom av sig själv oavsett hur jag höll händerna när jag bar lacket.

 2. Så snygga bilder, speciellt sista bilden. Har dessa liggande i min “otestade” låda. Tror jag är rädd att jag ska bli besviken eller nått :P

 3. Herrejädrar vilka naglar, jag älskar dina klor, mjau.

 4. eleobel on February 24, 2014 at 9:33 pm said:

  LOVE this polish/your nails/these pics :D

 5. Otroligt vackert! Jag borde verkligen beställa därifrån…

 6. Perfekta naglar för ett sådant här lack. Det ser fantastiskt ut och dina bilder är magiska, som alltid.

 7. Bara njuter av bilderna :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation