OPI – Alcatraz… Rocks

OPI - Alcatraz Rocks

OPI - Alcatraz  Rocks 2

OPI - Alcatraz Rocks 3

OPI - Alcatraz Rocks 4

OPI - Alcatraz Rocks 5

Nu när jag sätter mig här för att blogga igen så inser jag att jag fortfarande har sex lack kvar ur San Francisco kvar att blogga om, och Alcatraz… Rocks är ett av dem. Detta är lacket jag trodde skulle vara min favorit ur kollektionen när jag såg flaskorna för första gången, men tyvärr trivdes jag inte lika bra i det som jag trodde att jag skulle. Det såg lite dammigt och tråkigt ut på mig av någon anledning, medan en vän som lackade med det hemma hos mig bar upp det på ett helt otroligt vis. Fuskigt värre, om ni frågar mig!
Med överlack så är Alcatraz… Rocks verkligen otroligt vacker, men jag gav upp mitt försök efter att tre lager överlack inte räckte för att få en slät yta. Det får helt enkelt bli ett projekt för ett helt annat tillfälle.
Två lager var allt jag behövde för att det skulle täcka ordentligt.

 

I definitely thought that Alcatraz… Rocks would be the favorite out of the San Francisco collection when I first saw the bottles, but unfortunately for me, I didn’t love it as much on my own nails. It turned out to be a bit too dusty for my liking when I wore it, while it looked fabulous on my friend who tried it out at the same time as I did. 
Two coats of polish was all that I needed for full coverage. I didn’t use any top coat before photographing my manicure here, but since the polish is even more amazing under something smooth and shiny, of course I tried it that way too. It didn’t work out very well for me, since three layers weren’t enough to get rid of the rough surface. I’ll wear it some other time though, when I’m ready to top coat the sh.. crap out of the manicure. 

 

Polish provided for review.

12 Thoughts on “OPI – Alcatraz… Rocks

  1. Jag tycker Alcatraz… Rocks är skitsnygg, men jag känner igen känslan när ett hajpat lack liksom faller platt på ens egna naglar. Höga förväntningar ställer ofta till det.

  2. Jag tycker den är riktigt snygg! :-)

  3. Tycker nog att du bär upp detta bra:)

  4. Jag tycker detta ser alldeles underbart ut! Ska testa Sminkans flaska vid tillfälle…

  5. Ohh I am sorry it disappointed you! It still suits you quite well :) Me likes!

  6. Det är ett fint lack men bättre med överlack än utan, helt klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation