OPI – Embarca-Dare Ya

OPI - Embarca-dare Ya

OPI - Embarca-dare Ya

OPI - Embarca-dare Ya

Precis som med Dining Al Frisco så tilltalades jag inte av Embarca-Dare Ya i flaskan, men även detta överraskade mig positivt. Trodde att det skulle vara en guldskrimande frosthistoria, men det visade sig vara magenta-rött med guldskimmer istället. Överlack mättar av guldskimret rätt rejält, och ett av överlacken jag hann testa på en nagel på höger hand gjorde faktiskt så att det inte blev synligt alls längre och fick mina ögon att uppfatta det som nästan ren magenta. Konstigt det där.
Kanske inte en direkt spännande nyans i mina ögon, men det är ett fint lack som dessutom gick utmärkt att lacka med. Två lager var det som krävdes för min del och jag kan gladeligen skriva att det torkade snabbt också.

I thought Embarca-Dare Ya and Dining Al Frisco were too frosty for my liking, but they’ve both surprised me in a good way. This turned out to be a reddish magenta, or magenta toned red maybe, with gold shimmer. The first topcoat I tried on one of my nails turned Embarca-Dare Ya into a true magenta, and my regular Poshé just toned the gold shimmer down. Quite a lot actually, but it was still very visible to the eye.
Not the most intriguing polish out of the collection, but still a very nice one. It applied beautifully in two coats and dried quickly.

Polish provided for review.

18 Thoughts on “OPI – Embarca-Dare Ya

  1. Det här gillade jag!

  2. det håller jäkligt bra. Mamma lånade det av mig och bar det över tio dagar utan en flaga eller ens tip wear. Det var lite av ett mellanlack för mig, mest för att man redan har en del liknande, men helt klart ett bra och snyggt lack om man skulle behöva något i den färgen. G+.

  3. Mmm den här var väldigt vacker! :-)

  4. Jag tycker att det är fint, men inte mycket mer än så. Det saknar något.

  5. Finns det något lack som blir fult på dig? Alla lack du visar är fantastiska. Hoppas det kommer att se lika fint ut på mig. :)

  6. Yummy polish, it’s looking very good! :D

  7. Det här tycker jag va jätte fint! Helt i min smak!

  8. Det är vackert men knappast unikt. Tycker det ser snyggt ut på dig dock…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation