OPI – Keeping Suzi at Bay

OPI - Keeping Suzi at Bay

OPI - Keeping Suzi at Bay

OPI - Keeping Suzi at Bay

Keeping Suzi at Bay är en väldigt lätt dammig och fin blå ton. Kanske inte det mest minnesvärda lacket i mina ögon, men ändå ett lack som jag gissar är oförmögen till att kunna kännas fel på mina naglar. Blått är flott!
Formulan var sisådär, och jag fick kämpa lite för att försöka hålla lacket under kontroll när det skulle på nageln. Det täckte i alla fall på tre lager och torkade snabbt.

Keeping Suzi at Bay is a slightly dusted and nice blue. It might not be the most memorable polish in my eyes, but blue can never be wrong on my nails! The formula was so-so, and I struggled a bit to control it while doing this manicure. At least it covered well with three coats and dried quickly.

Polish provided to me for review.

12 Thoughts on “OPI – Keeping Suzi at Bay

  1. Jag bar det här tidigare i veckan. För mig är det ett mellanlack, det kändes inte jättespännande.

  2. Fint lack helt klart men inget wow-lack.

  3. Ett mellanlack för mig med, men det är ju inget fel med det. Alla lack kan inte göra en extatisk och det är ju en helt okej färg. Formulan sög, det tycker jag om hela kollektionen tror jag. Eller sög… Den var lite kladdig och svår att få jämn.

    • Ja, visst är det så. Är ju rätt svårt för ett “vanligt” krämlack att få mig att skrika av glädje också förstås, även om det är de lacken som kanske räcker längst i slutändan ändå. Och gällande formulan är alla lack jag testat hittills ur den här kollektionen häääääääästlängder bättre än de få jag kollat närmare på i Euro Centrale.

  4. Passar kanonbra på dina naglar tycker jag :)

  5. Jag som ändå har svårt för blå lack (på mig själv) har gått och suktat efter detta länge.. kanske skulle ge det en chans. Det är toppenvackert på dig!

  6. Jag gillar den lite dammiga tonen i det här! Jag har det lite dåligt med mörkblå krämlack i samligen så jag blev allt lite sugen på det här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation