NYX – Turks and Caicos

NYX - Turks and Caicos

NYX - Turks and Caicos

Det finns ändlöst med mappar på min dator som är fyllda med bilder på gamla manikyrer. Helt ärligt gör dem mig stressad, så jag ska försöka göra något åt det här spektaklet innan jag ledsnar ur totalt och tar bort allt och börjar om. Hittade bland annat några bilder på när jag använde Turks and Caicos över Go Overboard. Vågar ni gissa på vilket datum de är tagna?

En snabb piffning av redan befintlig manikyr här alltså, i form av en glittergradient som börjar nere vid nagelbanden. Turks and Caicos visade sig vara rätt effektfullt så här. Riktigt simpelt, men ändå snyggt om ni frågar mig.

I have an endless amount of folders that are filled with pictures of old manicures, which actually stresses me out. In my attempt to sort some of the mess out instead of just deleting them all, I found some pictures where I used Turks and Caicos in a glitter gradient on top of Go Overboard. A fast and lazy way to spice a manicure up, which is exactly what I like.

Do you dare guess when these pictures were taken?

16 Thoughts on “NYX – Turks and Caicos

 1. Både snyggt och effektfullt! Tycker inte du ska ta bort bilder utan lägga in dem här och visa ;) Du brukar jämt visa så mycket fint!

 2. Vackert lack!
  För mig är det precis tvärtom! Jag blir stressad av att INTE ha några gamla manikyrer sparade på datorn. Då måste jag ju lacka om och fota innan solen försvinner. Det är stress om något! :)

  • Haha, det blir jag ju också stressad av! Vore perfekt att ha bilder på kanske 5-6 manikyrer för min del tror jag. Två vore för lite, och runt 70 som jag är uppe i nu är på tok för många.

 3. Väldigt vackert!! Klart du ska visa oss bilderna, absolut inte slänga!! ;-)

 4. Hmmmm… one year ago? It doesn’t look old though, the combo is very nice! And yup, just the kind of lazy update that I love too! Makes it look complicated when it’s not ;)

 5. Väldigt fin kombo!

 6. Så himla fint! Måste också göra en glittergradient snart…

 7. Detta var en riktigt fin kombo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation