OPI – Every Month is Oktoberfest

OPI - Every Month is Oktoberfest

OPI - Every Month is Oktoberfest

OPI - Every Month is Oktoberfest

OPI - Every Month is Oktoberfest

OPI - Every Month is Oktoberfest

Har ni några lack som ni känner att ni inte kan göra rättvisa på foto, och därför låter bli att skriva om? Det här har varit ett sådant lack för mig, fram tills nu. Cirka tre år efter att OPI släppte lacket har jag äntligen lyckats fota av min manikyr, och känt att bilderna överensstämmer med det mina ögon ser. Jag har så mycket kärlek för det här lacket att det nästan är löjligt.
Med sin mörkt blåtonade bas som har en del lila i sig och röda skimmer ger Every Month is Oktoberfest ett skiftande intryck som jag verkligen älskar och trivs i. Hade jag bara fått välja tio lack att bära resten av mitt liv är jag i dagsläget helt övertygad om att EMiO har en given plats bland dem.

Denna manikyr är lackad med tre tunna lager, och torkade snabbt efter att jag toppade den med mitt favoritöverlack från Poshé.

 

Do you have polishes that you don’t write about, simply because your photos of it don’t do it justice? Every Month is Oktoberfest used to be one of those polishes for me, up until now. Three years after OPI released it, I finally managed to take photos of it that reflects what I see with my own eyes when I look down at my nails.
The base is dark blue with a hint of purple in it, and then it’s stuffed with red shimmer that makes off to be red or purple depending on the lighting.

This manicure is three thin coats that dried quickly after I topped them off with my go-to top coat from Poshé.

10 Thoughts on “OPI – Every Month is Oktoberfest

 1. Ja, det där är verkligen ett av de vackraste lacken som finns. Glöden, liksom. <3

 2. Marianne on October 5, 2015 at 9:30 pm said:

  Helt underbara bilder ! Så vackert lack <3

 3. Det är verkligen helt otroligt snyggt! :-)

 4. RIKTIGT SNYGGA naglar…..fantastisk färg och proffsigt gjort! Ett konstnärligt arbete….

 5. Verkligen ett magiskt vackert lack och underbara bilder! Har inte detta själv och ha, det ångrar jag just nu helt klart.

 6. Otroligt vackert lack!!!
  Jag har länge suktat efter det här och tänkt att NU ska jag köpa det.. men jag gör det aldrig! Jag borde ta mig i kragen nu och verkligen köpa det :)
  Så otroligt vackert!!
  Du tar så otroligt härliga bilder! :)
  Jag önskar jag fick till naglar som dina… mina blir nog långa men de är så sköra och hopplösa :/
  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation