Orly – Mysterious Curse

Orly - Mysterious Curse

Orly - Mysterious Curse

Orly - Mysterious Curse

Orly - Mysterious Curse

Med en mörklila bas och blått skimmer tenderar Mysterious Curse att se lite olika ut beroende på ljus. Ibland som ett blått skimmerlack, och annars ser det nästan ut som att det är duokromatiskt. Det är tydligen en dupe från Orly som även gjort Royal Velvet. Lite udda att släppa ett lack med två olika namn kan jag tycka, men lacket är i alla fall väldigt fint i mina ögon. Inget spektakulärt som ger mig andnöd när jag tittar ner på mina naglar, men något jag verkligen trivs med att bära, samt att vila ögonen på.

På bilderna ovan är det tre tunna lager, med en okej torktid.

 

While I don’t understand why Orly has released this polish with two different names (Royal Velvet is a spot on dupe), I really enjoyed wearing Mysterious Curse. Sometimes the purple base and blue shimmer gives off the impression of the polish to be duochromatic, and other times it just looks like a blue shimmer.

I’m wearing three thin coats in these pictures, and the polish had a fair drying time.

6 Thoughts on “Orly – Mysterious Curse

 1. Väldigt fint! Jag är riktigt förtjust i Orly som märke.

 2. Ååh så vackert lack :)
  Underbara skiftningar :)
  Jag har fyra lack från Orly, tre stycken i full storlek och ett mini :)
  Vi kan int köpa Orly mer i Vasa där jag bor men nästa gång jag är i Helsingfors ska jag se om jag kan hitta Orly :)
  De lack jag har älskar jag :)
  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation