China Glaze – Classic Camel

China Glaze - Classic Camel

China Glaze - Classic CamelIbland blir det inte riktigt som jag tänkt mig. Den här manikyren var egentligen menad att vara en vampig, röd sådan, men när jag letade i lådorna efter något jag var sugen på blev jag less på att alltid se min flaska av China Glaze Classic Camel stå där och vänta, så jag ryckte den istället. Formulan var okej, och jag lackade med tre lager för resultatet på ovan bilder.

Jag förväntade mig ärligt talat att ogilla det här lacket (vilket jag stundvis gör), men över lag kan jag nästan påstå att det går hem hos mig ändå. En slags brun nude, tan, med guldskimmer. Rätt diskret och klassiskt ändå, även om det är unikt och udda på många vis.

 

What was meant to be a red, vampy manicure turned out to be China Glaze Classic Camel instead. Weird how some things turn out sometimes, huh? I painted three coats with the okayish formula, and actually ended up to like wearing it a lot (a LOT) more than I was expecting. I guess the tan nude with gold shimmer could be tagged classic, but also a bit odd and unique.

8 Thoughts on “China Glaze – Classic Camel

  1. Jag äger fortfarande inte någon sån här “karamellfärg/kamelfärg” så jag borde ju inhandla en. Känner mig allmänt väldigt sugen på något neutralt och nudigt. Har haft svarta/väldigt mörka manikyrer nu i veckor och börjar väl ledsna.

  2. Jag köpte Classic Camel och trodde jag skulle tycka det var coolt, men på mig var det bara hemskt.

  3. Det här är det enda lacket jag inte köpte från Vintage vixen. Det är fugly med överslag mot ugly. Ser rätt coolt ut på dina bilder men jag vet att jag skulle hata det

    • Jag ogillar det som sagt inte, men udda är nog allt jag kan kalla det. Udda är ju positivt bland nagellack tycker jag iofs, men det är ingenting jag kommer längta efter att bära igen tror jag inte.

  4. Jag tror inte jag skulle trivas i det, men på dig, helt okej:)

  5. nja ingen färg för mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation