Darling Diva Polish – ‘Cuda

DDP - Cuda

DDP - Cuda

DDP - Cuda

Jag har velat återuppta bloggandet i flera månader, och här gör jag ett försök att komma igång igen genom att lägga upp en snabb post om ett lack jag indirekt fick i födelsedagspresent av Sminkan förra året; Darling Diva Polish ‘Cuda. Ni kan skåda tre enormt glittriga lager av detta lack på mina bilder, och jag kan inte säga annat än att jag finner ‘Cuda magnifikt.

 

Time to try to get in to blogging again, and I’m doing so by posting three pictures of a polish that Sminkan gifted to me when I had my birthday last year; Darling Diva Polish ‘Cuda. I painted this beautiful glitter in three coats and I can’t say much other than that I find ‘Cuda magnificent.

10 Thoughts on “Darling Diva Polish – ‘Cuda

 1. Yay! Kul att se dig! :) Det här har ju jag. Får nog plocka fram det rätt snart.

 2. Jag blir lika glad varje gång jag upptäcker ett inlägg från dig. Älskar dina bilder! Välkommen tillbaka fina du :)

 3. OMG It’s so good to have you back! :D I have been stalking your blog since your last post, and I am glad you kept your “pointes”, your nails look so good in them! This polish helps too, it’s so rich and gorgeous..! That’s a nice b-day present, girl!

  I hope to see you around :) hugs!

  • Haha, it’s good to be… almost back! I’m still working on it, apparently. ;D

   I’m afraid the shredders had to go, and that this post was with old pictures. I miss them terribly, but it turns out that I’m too lazy to deal with the upkeep they required to look good. :/

 4. Alltså magiskt vackert! Och helt fantastiskt på dina naglar! Är ju lite sen på bollen men alltid kul när du bloggar!

 5. Men åååh så härligt!!!
  xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation