OPI – 4 in the Morning

OPI - 4 in the Morning

OPI - 4 in the Morning

OPI - 4 in the Morning

OPI - 4 in the Morning

4 in the Morning är ett svart lack med satinfinish och ruskigt bra egenskaper. Jag har målat med det här ett flertal gånger sedan jag fick en ask med alla lacken ur samarbetet mellan OPI och Gwen Stefani och har märkt att jag kan variera mig lite beroende på humör om jag vill lägga två normalflödiga lager eller tre lite tunnare sådana. Båda varianterna funkar hur fint som helst gällande täckförmågan, hur det applicerar på nageln och även torktiden är okej trots bristen på överlack för att inte förstöra den fina finishen.

 

4 in the Morning is a black polish with a satin finish and good qualities. Two regular coats or three thinner ones works for me, and the polish applies beautifully and even dries fairly quickly without adding any topcoat that would drastically change what the product would look like in a finished manicure.

 

Polish provided for review.

18 Thoughts on “OPI – 4 in the Morning

 1. Gaaaalet snygg! Jag har köpt denna, men inte hunnit lacka med det än, shame on me…;-)

 2. Älskar denna! Sjukt fin!

 3. Detta gillar jag, jag måste få tummen ur och beställa denna och fler ur kollektionen :P

 4. Jag tycker det ser fint ut på dina bilder. Rockigt och läckert. Men, som du vet, den gick inte hem när jag bar den själv. Ibland är det så, man gillar något på andra men det passar inte en själv. Kul att se ett nytt inlägg här, du vet hur mycket jag saknar dig och den inspiration du bjuder på med dina fantastiska bilder!

  • Tror du att du kommer bli en utav oss som gillar den här finishen? Någon gång i framtiden kanske?
   Men jag vet förstås vad du menar. Ungefär som jag gillar glitter bättre på andra än mig själv, hur vackert det än är om jag tittar på mina naglar rent objektivt. Jag trivs ju oftast inte i det. Beroende på humöret förstås.

   Tack. <3

 5. It is gorgeous on those talons of yours!

 6. Men sjukt så snygga naglar du har! Det här lacket ser fantastiskt ut, jag måste genast sätta upp det på måste-skaffa-listan.

  • Tack! Den här formen kräver rätt mycket mer upkeep än vad jag är van vid, och lat som jag är… Det är inte ofta jag själv är nöjd med dem alltså.

   Hoppas du kommer älska det lika mycket som jag gör!

 7. Det här är riktigt läckert! Och passar utmärkt på din nuvarande nagelform!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation