OPI – Peace & Love & OPI

OPI - Peace & Love & OPI

OPI - Peace & Love & OPI

OPI - Peace & Love & OPI

OPI - Peace & Love & OPI

OPI - Peace & Love & OPI

Vad jag trodde skulle vara ett ganska vagt och tråkigt lack visade sig vara ett starkt duokromt lack som blir täckande på egen hand efter bara två lager. Man får se upp lite för penseldrag vid appliceringen av Peace & Love & OPI, men utöver det var det väldigt smidigt att lacka med.

I thought Peace & Love & OPI would be slightly pale and boring, but it actually turned out to have a strong color shift on the nail and it covers with only two coats. Lovely! Apply it with a bit of care though, ’cause even though the formula is really nice to paint the nails with, brush strokes can become quite visible.

Polish was provided to me for review.

20 Thoughts on “OPI – Peace & Love & OPI

  1. Ser urläckert ut!!

  2. Det ser jättefint ut på dig. Jag har inte orkat prova mitt än, det ser så trist ut i flaskan, men nu kanske jag fick lite inspiration. Det är bara den, det silverfärgade och Sour Dough kvar.

    • Jag tror att du också kommer bli förvånad över hur det ter sig på nageln. Jag trivdes extremt bra i det här lacket, då det passade mitt humör till 100% de två dagarna jag faktiskt hade det. Hoppas du testar snart så jag får se hur fint det är på dig!

  3. I didn’t think I’d say this, but I actually love it!

  4. Jag älskar detta, tycker färgerna är fina och jag tror inte jag har någon dupe till det heller.

  5. Dösnyggt, måste ha.

  6. Åh, vilket vackert lack! Fantastiskt med den fina duokroma effekten!

  7. Gud så snyggt på dig! Jag älskar det, måste skaffa det snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation