Chanel – Taboo

Chanel - Taboo

Chanel - Taboo

Chanel - Taboo

Chanel - Taboo

Happy birthday to me!

Idag är det min födelsedag, och jag firar mig själv med att bära det omnämnda Taboo från Chanel! Fick det för några månader sedan som en tidig födelsedagspresent av min bror som var utomlands och jobbade, och det här är faktiskt tredje gången nu som jag bär det. Så mycket älskar jag det! Kan ni se varför?

Formulan är av det tjockare slaget, men inte tjockt nog för att ge mig problem. Snarare så att det hjälpte mig då jag faktiskt kom undan med ett endaste lager för full täckning på de naglar jag lade ett lite flödigare lager på.

It’s my birthday today, and what polish would suit better than one that I got as an early birthday gift from my brother a couple of months ago? I’ve actually worn Taboo from Chanel three times already since I love it so much. Can you see why?

The formula is on the thicker side, but not thick in a bad way. I was a tad generous with the polish on some nails and actually got away with only one coat of polish, so I’d say it’s a very good kind of thickness to it.

37 Thoughts on “Chanel – Taboo

 1. Sjuuukt jävla vackert!

 2. Grattis på födelsedagen!
  Det är ju helt galet vackert, och dina bilder är helt lysande! Fy så sugen jag blir, det där är ett Chanel värt att betala mycket för!

 3. Grattis i efterskott!
  Vilket sjukt vackert nagellack!

 4. Stum av beundran! Och grattis i efterskott!

 5. Helt underbart vackert!!
  Grattis :)

 6. Gud så vackert! Och grattis på födelsedagen. :)

 7. Grattis i efterskott! Jättefina bilder, jag har också Taboo och älskar det! :)

 8. Grattis i efterskott!!
  Vilket underbart lack Taboo är!
  Skulle mer än gärna vilja ha det. :-)

 9. Grattis! Hoppas du har en riktigt bra födelsedag.

  Jag visar också Taboo idag. Galet fint och dina bilder är som vanligt helt underbara.

 10. Så jäkla vackert! :-)

 11. Så galet läckert lack! Hoppas du hade en bra födelsedag. Grattis i efterskott! :)

 12. Grattis! Och vilket fantastiskt lack detta är, förstår verkligen din kärlek till det! Har själv haft det två gånger sen juni! Tycker verkligen att du lyckades superbra med bilderna, mycket bättre än jag gjorde! :)

 13. Åh, så snyggt! Grattis i efterskott! =)

 14. Lacket är vackert men fikat lockar mig mer! Grattis mitt hjärta!

 15. Grattis i efterskott! Är det normalt att jag blir mer sugen på smörgåstårtan än på lacket, trots att lacket är bland det finaste jag sett på länge?

 16. Grattis i efterskott Sofia! Förstår absolut varför du älskar detta, det ser supervackert ut på dig! Och vilken snäll bror du har:)

 17. Så otroligt vackert lack!

  Tack så mycket :)

 18. Åh det är verkligen helt otroligt snyggt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation