OPI – It’s All San Andreas’s Fault

OPI - It's all San Andreas's Fault

OPI - It's all San Andreas's Fault

OPI - It's all San Andreas's Fault

OPI - It's all San Andreas's Fault

“Hur spännande och roligt är egentligen ett texturlack i taupe?” var min första tanke när jag såg flaskan. Jag såg inte någon poäng med texturlack utan glitter, och visst att jag antagligen alltid kommer välja ett texturlack som glittrar fint i solen, så blev jag positivt överraskad av It’s All San Andreas’s Fault också. För de som föredrar mer konservativa eller neutrala nyanser på sina naglar men samtidigt är sugen på något lite extra så tror jag att det här lacket kan det här passa alldeles ypperligt.

Jag lackade med två lager som gick fint att applicera och manikyren torkade inom en rimlig tid.

My choice when it comes to textured polishes like Liquid Sand, will probably always be something that glimmers in the sun. While I doubt I will pick this polish up again, It’s All San Andreas’s Fault could be a strong contender for those who enjoy the more conservative and/or neutral look to their manicure but still want a bit of edge to it. 

I found the formula to be quite easy to apply, and the two coats I put on dried within a reasonable time span.

Polish provided to me for review.

15 Thoughts on “OPI – It’s All San Andreas’s Fault

  1. Jag gillade också det här massor. Det trodde jag verkligen inte att jag skulle göra från början.

  2. Inte min smak. Tänker på bajs när jag ser det ;)

  3. Ska bli spännande att testa det här, har ingen aning om vad jag kommer att tycka om det…

  4. Jag provade det en gång men det blev sådan misär att jag inte ens fotade det. Ska ge det en chans till. Det ser ju snyggt ut på dig.

  5. Jag tyckte att det här var rätt coolt faktiskt. Är också positivt överraskad…

  6. Helt klart unikt. Vet inte vad jag tycker, men lär nog bli ett köp ändå! Men mest sugen på den med Alcatraz i namnet :D

  7. Visste inte om jag skulle våga skriva det, men såg att någon annan redan sagt det så.. Jag tänker också mest bajs när jag ser bilderna.. Snyggt bajs kanske, men ändå.. Det är nog färgen i kombination med strukturen och att det är enfärgat och matt som ställer till det för mig.. ;)

  8. Pingback: OPI Vesper och It’s All San Andreas’s Fault | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation