Today’s nails

Nailart1

Bloggandet går segt, eftersom orden fortfarande inte riktigt vill komma till mig, men nagellackandet flyter på ganska bra ändå. Här om dagen gjorde jag till exempel manikyren som ni kan se ovan. Det hela började med en misslyckad gradient som jag gjorde förra fredagen som jag bara ville bli av med, och så fort jag fick tillfälle fick jag en briljant idé att täcka över den, vilket bara resulterade i en hemsk sörja som jag blev förbannad på. När jag påbörjade borttagningen av kladdet kort därefter råkade det bli så här.

Rätt schysst misstag va? Jag är i alla fall sjukt nöjd.

Words don’t come easy to me at the moment, so the blogging is slow. I’m still polishing my nails on a fairly regular basis, and today’s nails is a result of a failed gradient which I tried to cover up which only made it worse. Alot worse. I got fed up and strarted to remove the mess, and ended up with what you can see above. Minus the top polish of course which I applied afterwards. 

Kind of cool for being a mistake, huh? I’m tremendously happy about this manicure!

28 Thoughts on “Today’s nails

 1. Det var verkligen sjukt snyggt. Och fränt.

 2. Väldigt snyggt! :)

 3. Helt klart lyckat misslyckande!

 4. Hur tusan lyckas du med att lyckas så bra med misslyckande!? Skitsnyggt ju!

 5. Riktigt snyggt! Trodde det var Black Spotted från OPI du hade där först. :)
  Bar du det så också, eller fotade bara?

 6. Önskar att det skulle bli sådär coolt när jag tabbar mig, men det händer aaaaldrig. :-)

 7. Läckert misstag :)

 8. Det var ett riktigt läckert misstag måste jag säga =) Det ser ju skitsnyggt ut!

 9. Jag vill att mina misstag ska se ut så där också! Det gör de ju verkligen aldrig… inte ens när det blir som det ska blir det ju så där bra alla gånger ^^

 10. Underbart misstag! <3

 11. Det ser otroligt snyggt ut! Allt är ju vackert på dig, i och för sig, men det var läcker färgkombination och bra balans i det här.

 12. Ser ut som ett väldigt lyckat misslyckande:)

 13. Det här måste vara det snyggaste misstaget nånsin! Wow!

 14. Glad you’re slowly back :) And I hope I had fails like yours, I could improve my blog a lot ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation