OPI – First Date at the Golden Gate

OPI - First Date at the Golden Gate

OPI - First Date at the Golden Gate

OPI - First Date at the Golden Gate

För mig krävdes det fyra lager för att slippa flammigheten från First Date at the Golden Gate. Jag lade visserligen tunna lager, så om jag lackar med det igen kommer jag säkerligen lägga flödigare lager istället så det räcker med tre. Ja, märk väl att jag skriver “om”, för jag tvivlar på att det blir fler gånger. Formulan var rinnig och jobbig och jag kom inte överens med den vidare bra. Nyansen är dessutom för varm för min smak och drar för mycket åt orange, vilket gör att jag inte trivs i det här lacket alls.

It took me four coats to get rid of any mottling when polishing with First Date at the Golden Gate. If I’d ever use it again I’ll definitely put on three more generous coats instead, but that’s a huge “if” for me. I’m not comfortable wearing this type of orange-red color and the formula was a bit of a runny mess. 

Polish provided to me for review.

19 Thoughts on “OPI – First Date at the Golden Gate

  1. Åh vad tråkigt med formulan på ett sånt tjusigt och vackert lack. Älskar nyansen.

  2. Jag gillar färgen väldigt mycket, men OPI:s formula och jag är rätt ofta ovänner faktiskt.

  3. Vacker färg, jag älskar rött, men inte kul med formulan… Verkar som om många av lacken från den här kollektionen har tråkig formula. Synd!

  4. Jag gillar detta! Tycker det är en fin röd och jag hade inga större problem med formulan heller, men lite rinnig var den.

  5. Som jag sagt tidigare hos Sminkan, så kan OPI sina skalor av rött! Det här är vackert att titta på iaf!

  6. Jag tycker det ser jättefint ut, det åker upp på min wish-list :D

  7. Håller med. Hade också fyra lager och det var skitjobbigt att måla med. Men fin nyans.

  8. Du kanske inte trivs i lacket, men himla sexigt på dig är det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation