OPI – A-piers to be Tan

OPI - A-Piers to Be Tan

OPI - A-Piers to Be Tan

Helt ärligt så är det inte direkt trevliga associationer jag får av den här färgen, men konstigt nog så tyckte jag att den var ganska smickrande när den väl var på naglarna. Jag trivdes nödvändigtvis inte i den dock, eftersom jag ena stunden tyckte att det såg okej ut och sen fick det mig bara att tänka på saker jag inte vill nämna vid namn här och nu. I kombination med “rätt” hudton tror jag att den här halvbrända karamellfärgen kan vara riktigt snygg dock.
Jag vet inte om jag har börjat vänja mig vid krämformulan i den här kollektionen eller om den faktiskt var bättre, för A-Piers to Be Tan täckte bra på tre lager och var okej att måla med. Inte bra-okej, men långt från att vara horibel som till exempel First Date at the Golden Gate.

What do you think of when you see this color? In the bottle, I thought it looked like something I don’t want to mention right here and now and honestly.. I disliked it. A lot. Surprisingly enough I thought it suited me quite well. Did it make me feel comfortable wearing A-Piers to Be Tan? Not really. My mind couldn’t decide if it just looked nasty or if it was a suitable tone of dark caramel. I bet it would look awesome to the “right” kind of skin tone though.
I’m not sure if I’m starting to get used to the formula of the creme polishes in this collection or if this bottle actually had a better one, because I thought it was okay to polish with. The color reached full opacity in three coats and dried fairly quickly. 

Polish provided for review.

12 Thoughts on “OPI – A-piers to be Tan

 1. All I can say is Yuck! Never liked this color, and now I know why!

 2. Na, inte riktigt min grej. Tänker också på lite mindre trevliga saker.

 3. Haha.. inga fula associationer här inte, mycket brunt som är fint också, som choklad, knäck, cola, mmm..dumle..ja och kanske tom pepparkaka.. Jag gillade således detta! :D

 4. Jag är som du, vacklar mellan karamell och godis, läder och … ja, det onämnbara.
  Lacket är både spännande och inte riktigt min grej, jag är ambivalent helt enkelt. Tror inte jag kommer använda det ofta, om vi säger så.

 5. Jag associerar som du. Tycker att det är ett av de fulaste lacken jag kan komma på faktiskt…

 6. Jag fullkomligt ÄLSKAR det här lacket. Då jag kom in på bloggen din just och såg det var min reaktion “WOW”
  Jag måst se ifall jag kan få tag på det på något vis :)
  Mina tankar går till choklad då jag ser det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation