OPI – In the Cable Car-pool Lane

OPI - In the Cable Car-Pool Lane

OPI - In the Cable Car-Pool Lane

OPI - In the Cable Car-Pool Lane

Trots att In the Cable Car-Pool Lane är aningens för rött i mina ögon, och ger lite av en russinbrun färg i vissa ljus på grund av min hudton, är det ändå ett lack jag kan rekommendera. Det är visserligen inte unikt, men har man inget liknande i samlingen redan så tror jag att ItCC-PL är en klassisk och bra färg att utöka den med.

Jag fick lacka med tre ganska tunna lager för full täckning av en fin formula som dessutom torkade fort.

 

If you don’t have a classic color like this in your collection already, I can only recommend to pick In the Cable Car-Pool Lane up. It’s not unique, but the three coats I applied went on smooth and they also dried quickly.

Polish provided to me for review.

16 Thoughts on “OPI – In the Cable Car-pool Lane

  1. Oj, det där lacket ser ju supersnyggt ut! En bra färg att ha.

  2. Wow, det var gööööörsnyggt! :-)

  3. Jag blev positivt överraskad av detta, det är faktiskt riktigt snyggt!

  4. Jag älskade det här! Kanske min favorit i kollektionen!

  5. Det var en toksnygg färg!

    sv: Tack! Ja det får nog bli så :)

  6. SÅDÄRJA! Precis så ska dina naglar se ut :) Vackert.

  7. Jag tycker det var fint på dig faktiskt. Ser vääldigt vampigt ut…

  8. Riktigt snygg färg! Det känns som ett perfekt höstlack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation