OPI – Muir Muir on the Wall

OPI - Muir Muir on the Wall

OPI - Muir Muir on the Wall

OPI - Muir Muir on the Wall

OPI - Muir Muir on the Wall

OPI - Muir Muir on the Wall

OPI - Muir Muir on the Wall

Snacka om att OPI kan det här med vampiga skimmerlack alltså, för kolla bara på Muir Muir on the Wall! Jag fullkomligt älskar, älskar, ääääälskar det här lacket. Det är duokromt, det är fint att lacka med och det täcker på tre tunna lager. Perfektion? Ja. Favoriten ur San Francisco-kollektionen? Ja.

OPI are truly experts when it comes to vampy shimmer polishes, and Muir Muir on the Wall is the perfect example to prove it! I love, love, loooooove this varnish! It’s duochrome, it’s easy to apply and it gives full coverage in three thin coats. Perfection? Yes. Is it my favourite out of the San Francisco collection? Yes.

Polish provided for review.

27 Thoughts on “OPI – Muir Muir on the Wall

 1. SAY NO MORE! <3

 2. Jag fick hem nästan hela kollektionen men det här saknades. Jag klickade som tur är hem det här om dagen. Hjälp så underbart. Och dina bilder… <3

 3. Jag döör. Nu MÅSTE jag ju bara ha det här också..

 4. Väldigt vackra bilder, men jag är osäker på om jag skulle trivas i det här själv.

 5. Dina bilder är vackra, lacket är fint, jag har provat det själv och det var helt okej. Jag fick inte rysningar av det vare sig av lycka eller olycka. En vamp är alltid en vamp och den lilla duokroma skiftningen är ett plus. men det stjäl inte mitt hjärta.

 6. Wow så vackert det är, dina foton får mig dubbelt så sugen som jag var innan! :D

 7. Åhhhhh jag dööööör så snyggt! Jag var bara tvungen att köpa det, så nyss klickade jag hem det från eBay. ;-)

 8. Visst är det heeelt underbart! Älskar det!

 9. Åh, det här kommer definitivt beställas så fort lönen kommer in på kontot!! Loves it redan liksom. :)

 10. SÅ FINT! Men det ser liiiiite för mörkt ut här för att jag ska bli kär.

 11. Hej vackra sak! Har helt missat att det är duokromt. Nu ska jag hem och klicka!

 12. Pingback: OPI Muir Muir on the Wall | Sminkan & Emma

 13. Åh så fint! Har det lacket hemma, men inte trodde jag att det var sååå snyggt på :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation