Zoya – Harlow

Zoya - Harlow

Zoya - Harlow

Zoya - Harlow

Zoya - Harlow

Ibland undrar jag verkligen hur jag tänker, och när jag började lacka med Harlow idag så blev jag än en gång arg på mig själv för att jag låter lack stå otestade för länge. Visst, hon blev inte favoriten ur kollektionen, men jag blev ändå positivt överraskad trots att jag redan trodde att jag skulle tycka om Harlow.
Som vanligt med de här matta lacken så handlar allt om att ha rätt mängd färg på penseln och jobba rätt snabbt för att man ska få ett jämnt och fint resultat utan kala fläckar eller vallar. Det här är alltså inget undantag, och som alla andra matta lack jag använt så krävdes det två lager för mig att få resultatet ni kan skåda här ovan.

When I started polishing my nails with Harlow earlier today, I couldn’t help but feeling stupid and sad about letting polishes be untried too long. I expected to like wearing Harlow, and yet I was surprised how much I actually turned out to like her. Not the favourite from the collection, but if you ask me, there are no bad ones in the bunch.
As usual with matte polishes, I’d say the application is all about having the right amount of polish on the brush, and working rather quickly with it. It dries fast, so if you’re too slow, you can end up with cuticle drag and/or large ridges. This was not an exception, and as all the other matte lacquers I’ve used, it took me two coats to achieve the result I was happy with which you can see in the pictures above.

38 Thoughts on “Zoya – Harlow

 1. Superläckert. Har köpt väldigt få Zoya det senaste och den önskelistan börjar bli väldigt lång. Den här åker ju upp direkt på den listan. :)

 2. Wow, det var sjuuuukt snyggt. Ser ut som sammet på naglarna. Vill haaaa! :-)

 3. Jag tror jag har den här… Jag är ju inte matt-älskare direkt men dina bilder är alltid magiska. Det ser otroligt fint ut på dig.

 4. Kitty on May 3, 2013 at 8:14 pm said:

  Men oj oj oj… det där var både snyggt och lite annorlunda. Väldigt snyggt till och med! Fanns varken på Zoya.com eller på ebay. Kommer bli dyrt leta upp detta :)

 5. Vilken läcker marmorerad matt finish och vilken galet snygg färg!

 6. Det där var ju himla snyggt! Inspirerande!

 7. Underbara bilder och lacket är så fint på dig! :D

 8. För det första måste jag bara säga att jag ÄLSKAR dina naglar :D De är så snygga :) Mina naglar är inne i en depp period just nu.. de bara flagar och går av så det är rätt så korta nu :)
  Jättesnyggt lack :) Är inte så stor favorit själv av matta nagellack men detta är ju hur snyggt som helst :D
  Kram
  xx

  • Tack Anna, vad snäll du är! Och vad tråkigt att dina naglar inte mår så bra just nu. Snart är det sommar, och när all vintertorrhet har gått ur naglarna brukar de komma till liv igen. Hoppas det blir så för dig snarast.

 9. Den er så fin! Synes fremdeles matte lakker er knall!

 10. Jösses vad fint det där var!

 11. Så fint! Fast alla lack är ju för tusan snygga på dig.

 12. Så vackert, jag gillar verkligen den matta effekten och färgen! Jag behöver fler Zoya-lack.. =)

  • Zoya är ett av mina favoritmärken, lätt. Jag kan inte annat än att rekommendera en hel Helmer med dem, så länge man gillar färgerna förstås. :)

 13. Jag är ju inte så mycket för matta lack (om de inte är liquid sand, de gillar jag!), men det här ser ändå helt okej ut. Inte så att jag blir sugen på att köpa det dock.

 14. Väldigt fint!

 15. Ögongodis.. jag vill äga allt som är matt, och Harlow skulle ju faktiskt funka på en jobbintervju utan att vara för mycket.

 16. Fantastiskt! Det måste jag lägga vantarna på.

 17. Jag är inte heller galen i matta lack men det här är ganska fint…

 18. Haha ja, man ska inte överdriva:) Jag spar superlativen till mer attraktiva finishar:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation