Misa – Six Pack Summer

Misa - Six Pack Summer

Misa - Six Pack Summer

Sommaren är här, och för ungefär en månad sedan nu inledde jag den officiellt med Six Pack Summer från Misa. Neon är ju riktigt somrigt, och lotten föll direkt på det här lacket när en manlig vän önskade orange, och min vän Emma önskade få se neon.
Färgen är grym, och appliceringen rätt klanderfri, men jag ledsnade ändå redan efter någon dag på att se mina naglar så här. Trots tre lager är det en tydlig VNL (visible nail line) som jag omöjligt kan lära mig att tycka om, och jag tvivlar på att ens fem lager hade rådit bot på problemet. Ytan torkar halvmatt och gummiaktigt, men på bilderna här är det som vanligt toppat med ett lager överlack.

About a month ago, I greeted the arrival of summer with Misa Six Pack Summer. A male friend of mine wanted me to put on orange nail polish, and my friend Emma requested to see neon, so it was an easy choice.
Even though I think the color is awesome, and the application rather good, I got tired of seeing my nails painted like this. Three layers of color is not enough to get rid of VNL, and as most of you might know I’m not able to learn how to live with it, and I doubt that even five coats would have been sufficient. When the polish dries it kind of looks like some kind of semi matte rubber, but I’ve slapped on a layer of topcoat before taking the pictures. As usual.

19 Thoughts on “Misa – Six Pack Summer

 1. Härligt knallig färg, men jag undrar om inte jag också skulle ha tröttnat på den ganska fort.

 2. Åhh jag älskar neon och nu under sommaren blir det extra snyggt. Gillar den här färgen verkligen. :-)

 3. Fantastiskt härlig färg!

 4. Vilken underbar färg! Och VNL kan förstöra det lite för mig med, fast ibland kan jag stå ut med det. När det gäller en sån här färg skulle jag nog kunna vara lite mer tolerant =)

 5. Det ser härligt ut!

 6. Åh! Neon! Precis vad jag ville se! Jag tror jag äger lacket jag med. Kommer inte ihåg det så det måste vara i mellanregistret.

  • Ja, det är väl varken första neonlacket jag kommer att tänka på när jag tänker på neon, och inte heller det första jag tänker på när jag är sugen på Misa..

 7. Jag har en orange “high” just nu och är supersugen på neon, så jag saliverar lite. Men VNL och neon är ingen bra kombo, tror du det skulle vara bättre med et lager vitt under? Har faktiskt aldrig testat.
  Förresten, du har fått en award av mig! <3

  • Har inte testat med vitt under just det här lacket, men det har ju funkat fint med andra neon jag testat, så allting talar för att det borde funka!

   Tack! Ska genast kolla. :)

 8. I totally understand the VNL issue… I am the same, I can’t live with it! Maybe a white base would be the perfect solution? I am sure two coats of Six Pack over it would be more than enough! :)

 9. Pingback: Misa Six Pack Summer | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation