China Glaze – Skyscraper

China Glaze - Skyscraper

China Glaze - Skyscraper

China Glaze - Skyscraper

China Glaze - Skyscraper

Det tog ett bra tag innan jag skaffade Skyscraper, och sen ännu längre tid innan jag faktiskt bar det. Tji fick jag, för jag gick ju miste om ett fint lack under all den där tiden. Silverglitter i en blå bas som jag här har lagt i tre lager på mina naglar och sen toppat med överlack. Skyscraper var lättapplicerat och jag hade inga som helst problem med torktiden.

It took me long enough to purchase Skyscraper, but guess what? It took me even longer to finally wear it. It’s a blue jelly base with silver glitter and here I’ve put three coats of it on my nails and then topped it off with top coat. It was easily applied and I had no problems whatsoever with the drying time.

24 Thoughts on “China Glaze – Skyscraper

 1. Jag har fortfarande inte skaffat Skyscraper trots att jag har tänkt göra det länge :D Verkligen hur fint som helst!

 2. Samma här, Skyscraper har stått otestat alldeles för länge här. Men nu måste jag plocka fram det efter att ha sett dina underbara bilder.

 3. Åhh wow, så otroligt snyggt, det skulle inte göra ont att ha det på mina naglar…haha..:-)

 4. Jag har också tänkt på att skaffa det huuur länge som helst. Det är riktigt snyggt!

 5. Det här lacket är verkligen läckert, speciellt på dina naglar!

 6. Det här lacket får jag ingen wow-känsla över. Men som vanligt är det skit snyggt på dig :)!

 7. Stort habegär på detta.

 8. Jag gjorde samma lika; väntade i evigheter på att köpa de och väntade sedan lika länge med att använda det – och sen föll jag pladask och ångrar all bortkastad tid vi kunde haft tillsammans :(

  • Det är det som är problemet när det kommer så många fina lack… Känner mig riktigt dålig när jag tänker på hur många skönheter jag har stående otestade här hemma.

 9. Det är utan tvekan ett av de vackraste lacken i världen!

 10. Det är jättefint! Vilken tur att du kom dig för att använda det till sist:)

 11. Det där ser alltid mycket bättre ut på andras bilder än det gjorde på mina naglar :/

 12. Det. Är. Så. Snyggt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation