China Glaze – Midnight Ride

China Glaze - Midnight Ride

China Glaze - Midnight Ride

China Glaze - Midnight Ride

När förslaget om att jag skulle bära ett mörkt skimmer kom upp så var det Midnight Ride jag kom att tänka på direkt. Det är verkligen mörkt. Nästan svart faktiskt, men det besitter superfint lila skimmer som gör lacket hur vackert som helst i rätt typ av ljus.
Det är dock lite udda att lacka med tycker jag, då formulan känns både rinnig och tung på samma gång. Lätt värt att lägga två lager av det på naglarna dock.

When the suggestion about me wearing a dark shimmer came up, Midnight Ride was the first and only polish that came to mind. It’s really dark. Almost black, but it holds a lot of super fine purple shimmer that makes the polish look stunning in the right kind of lighting.
The application is always a bit weird for me though, since I find the formula both runny and heavy at the same time. Totally worth putting two coats of this beauty on though.

14 Thoughts on “China Glaze – Midnight Ride

 1. Vampigt och snyggt!!

 2. Galet snyggt!! Nu gillar jag ju iofs allt som är mörkt och vampigt, men det här var något extra. Upp på önskelistan ska det!

 3. Kitty on March 14, 2013 at 7:14 pm said:

  Dina naglar ser alltid magiska ut i vampigt! Altså så fina så jag skulle ge väldans mkt för att ha sånna själv. VÄLDANS MKT!

 4. Såna här lack är så snygga men tyvärr aldrig på mig :(

 5. Fantastiskt snygg!!!

 6. Hela Rodeo Diva har ju den där rinniga men tunga formulan. Asknepiga. Var nog innan ChG fick till B3F-formulan ordentligt. Lacket är vackert, det håller jag med om, men jag har inte använt det så mycket. jag minns dock att Emma envisades med det som pedikyr och älskade det. Jag har nog bara hft det på naglarna två gånger och gnällde rätt mycket vid ett av tillfällena för det var mulet och det såg bara svart ut. :D

  • Ja, det har du nog rätt i. Tycker att vissa av dem är lite bättre i formulan än andra, men i det stora hela är ju inte formulan någon hit på kollektionen per se.

   Du får plocka fram det här en solig dag tycker jag, då man har chansen att få se det i all sin prakt!

 7. Hmm, Sminkan har nog rätt, jag hade nog detta på tårna. Jag minns det faktiskt inte men misstänker att det är så. Misstänker dessutom att det aldrig tog sig till mina händer utan helt enkelt bara testades på tårna. Älskade den här kollektionen men formulan är fan inte kul…

  • Formulan är rätt knepig, helt klart. Inte ens med en massa övning besitter jag någon färdighet när jag kommer till de här lacken. Det går okej nu för tiden (för det mesta i alla fall), men det borde gå så mycket bättre efter alla dessa år av träning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation