China Glaze – It’s a Trap-eze!

China Glaze - It's a Trap-eze

China Glaze - It's a Trap-eze

China Glaze - It's a Trap-eze

China Glaze - It's a Trap-eze

Ett av de få lacken jag skaffade ur Cirque du Soleil-kollektionen är It’s a Trap-eze!. Jag har ju insett att jag älskar mjölkiga glitterlack, så jag såg verkligen fram emot det här lacket. Väl på naglarna tycker jag bara att det ser ut som att någon ätit en skål med mjölk och strössel som inte lösts upp i mjölken, och sen kommit upp igen. Absolut ingen hit hos mig även om det verkar vara vissas klara favorit ur kollektionen.

Det är så mycket glitter i lacket att eventuell dålig täckning med den vita basen blir maskerad på bara två lager av It’s a Trap-eze!. Här är det dessutom två lager överlack på för att få en fin och slät yta.

I didn’t buy many polishes from the Cirque du Soleil collection, but It’s a Trap-eze! is one of them. I’ve come to realize that I love milky glitters, so you could easily say that I looked forward to this polish. Alot. Once on the nails I just think it looks like someone ate a bowl of milk filled with sprinkles that didn’t dissolve in the milk, and then threw it all up again. You can tell that I found it to be a huge disappointment, huh? Seems to me that lots of people favoured it out of all the polishes in the collection though.

There are so much glitter in this polish that you don’t have to worry about the white base being uneven or streaky, cause they cover it all up in just two coats. I put on two coats of top coat aswell to achieve a smooth surface.

22 Thoughts on “China Glaze – It’s a Trap-eze!

 1. Guuud så snyggt det är!

 2. Oh no, what a shame it disappointed you! Always upsetting when you have high hopes for a polish and it doesn’t live up to your expectations :( I really love this one though, and although you aren’t keen, I think it looks great on you :) xx

 3. Jag tror faktiskt det är för mycket glitter i det för att jag ska gilla det. Det låter ju helt bisarrt men jag tror jag skulle föredra det med en lite glesare “glittrighet”. Dina bilder är dock vackra, som alltid.

 4. Jodå jag gillar MYCKET ;)

 5. Jag tycker att det ser betydligt bättre ut på dig än de flesta andra. Det här är första gången jag ser det var jag faktiskt blir lite sugen på det.

  • Det är ju lite roligt att mina bilder ändå kan locka dig när jag själv tycker att det var så fult. Lacket i sig är roligt i teorin, men så fruktansvärt fel i praktiken för mig. Hoppas du kommer trivas i det bättre själv om du skaffar det framöver.

 6. Det här gillar jag faktiskt inte alls. Det är bara för mycket för mig.

 7. Awww I am sorry you feel this way about it, I think it looks gorgeous on everyone. It’s actually one of my lemmings, I can’t find it anywhere… Luckily, I am not an obsessive gal. Itherwise I’d cry rivers ;)

 8. För något år sedan eller två hade jag älskat det här men min smak har ändrats och nu tycker jag mest att den ser smutsig ut

 9. Jag tror att det hade varit finare med lite mindre glitter i. Något av en besvikelse för mig med.

 10. Det ser bra ut på dina långa naglar tycker jag, än slafsitgt påslängt på nedbitna naglar som jag sett det förr.. *rys*

 11. Jag kan inte alls bestämma mig för vad jag ska tycka om det här. Jag vet inte, det kanske hade varit bättre om det inte var så himla mycket glitter? Det blir så rörigt.

 12. Jag tycker också att det är för glittertätt men jag gillar det ändå. Har ju planer på att testa den på vit bas men väntar på Confection från Smitten Polish och känns som om den har högre prioritet…

 13. Jag hör till skaran som älskar detta. Kunde inte se mig mätt på det. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation