China Glaze – Full Spectrum

China Glaze - Full Spectrum

China Glaze - Full Spectrum

China Glaze - Full Spectrum

Den här veckan ska jag försöka få ut lite inlägg på China Glaze-lack som legat orörda i mapparna lite för länge. Jag börjar med att blogga om Full Spectrum som jag här har lagt ovanpå Color Clubs Alter Ego. Tyvärr minns jag inte om det är ett eller två lager (men gissar på att det är ett), eller hur torktiden egentligen var. Hade den varit katastrofal hade jag dock kommit ihåg det, så jag antar att den var okej eller bättre.
Lacket består i alla fall av massvis av små rosalila och ett gäng större, olikfärgade glitter i en klar bas. Det sades att lacken i den här kollektionen var duokroma, men jag tycker att effekten i åtminstone detta lack är så svagt att jag är benägen att säga emot.

This week I’ll try to post about some China Glaze polishes that have been untouched in old folders for way too long. First out is Full Spectrum, that is said to belong to this duochrome collection called Prismatic. It consists of a clear base and lots of small pinkish purple glitter and then some larger glitters in different colors. 
I think I put one coat of Full Spectrum on top of Color Club Alter Ego, but it might even be two coats. I can’t recall anything particular about the drying time, so I’ll just assume that it was at least somewhere around average or better.

12 Thoughts on “China Glaze – Full Spectrum

  1. Inte ett dugg duokromt men snyggt ändå! vad fina bilder du tar jämt.

  2. Sååå himla snyggt det var!! :-)

  3. Ganska fint tycker jag!

  4. Jäkligt glammig kombo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation