Pahlish – Little Caroline

Pahlish - Little Caroline

Pahlish - Little Caroline

Pahlish - Little Caroline

När jag bar I Theodora You för ett tag sen så kunde jag inte låta bli att plocka fram Little Caroline. Rosa är ju rätt ovanligt för mig att bära, så det var ett perfekt tillfälle att få det ännu mer rosa. På bilderna är det två lager Little Caroline som består av en fuchsiatonad jellybas med iriserande glitter och rosa skimmer. Ett lager räckte inte för att få en jämn färg, och det andra lagret som toppades med två lager överlack gjorde att hela manikyren kändes rätt tjock.

When I wore I Theodora You a while back I couldn’t resist putting Little Caroline the day after, since I haven’t worn a good base for it ever since I ordered my bottle. I put two layers of Little Caroline on which were okay to apply, and then topped it off with two coats of top coat. The manicure ended up feeling a bit thick, but thankfully I enjoyed seeing the iridescent glitters and pink shimmer on my nails enough to ignore that fact.

18 Thoughts on “Pahlish – Little Caroline

 1. Kitty on May 26, 2013 at 12:55 pm said:

  Ohhh.. Hello gorgeous! <3

 2. Vilket gulligt lack!

 3. Mmmm sååå himla läckert! :-)

 4. Väldigt, väldigt supersnyggt!!

 5. Verkligen jättefint!

 6. Oj vad fint! Det här gillade jag verkligen!

 7. Det ser riktigt läckert ut!

 8. Så vackert! vad kul att “se” dig! saknar dig!

 9. Ja det ser rätt tjockt ut på nageln.. på mig brukar det flaga direkt om jag har så många lager. Men kombon var vacker! Mycket sommarlovsvibbar, vill ha piggelin och kossor som äter klöver nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation