Zoya – Imperial Russia

Zoya & Zang Toi Trio

Jag vill inleda med ett ord: Jösses! Nu är det nämligen så att jag fick syn på bilder av en liten kollektion lack som Zoya släppt i samarbete med Zang Toi. Jag har givetvis noll koll på vem han är eller vad han gör för typ av kläder, men jag vet att jag tycker om de tre lacken som släpptes i ett set. Jag såg bilder, jag fick lite småpanik och önskade nästan livet ur mig själv för det BEHOV jag kände samtidigt som jag visste att jag inte har ett enda öre över till nagellack för tillfället. Dagen efter fick jag ett mail från kära Sminkan som meddelade att ett paket med kollektionen var på väg hem till mig för hon tyckte att jag förtjänade det med mitt ryska påbrå. Kan ni förstå min glädje? Senaste tiden har varit extra tung för mig, och nu fick jag för en gångs skull fälla lite glädjetårar istället. <3


Sminkan made me cry tears of happiness when she made it possible for me to own this trio. <3

Zoya - Imperial Russia

Zoya - Imperial Russia

Zoya - Imperial Russia

Zoya - Imperial Russia

Zoya - Imperial Russia

Zoya - Imperial Russia

Det här inlägget är dedikerat till det lila lacket ur trion; Imperial Russia. Det är en kalltonad, djup lila färg vi talar om, med skimmer i blått och rött. Hur snyggt är det inte?!
Jag vill nämna att det är lite tjockare än vad jag är van vid när det kommer till lack från Zoya, men jag klagar absolut inte på formulan då den ändå inte lyckas kännas varken svårlackad eller kladdig.

This post is dedicated to the deep and cool toned purple you can find in the trio; Imperial Russia. It holds shimmer in blue and red, just like another polish I hold very dear, so I can’t do anything but love this polish. Isn’t it pretty?!
I do want to mention that I found Imperial Russia a bit thicker than I anticipated. Zoya polishes are quite often perfection in my eyes when it comes to formula, so I was a bit bummed. I’m not complaning though, don’t get me wrong! It wasn’t thick-thick or goopy, and I didn’t have any issues at all when applying it.

42 Thoughts on “Zoya – Imperial Russia

 1. Kitty on March 6, 2013 at 8:34 pm said:

  Good friends are hard to find and impossible to forget.

 2. Oj! Har inte hört talas om detta lilla set. Sminkan är ju för söt, lacken ser dösnygga ut och jag längtar tills jag får se de andra två. Sen så hoppas jag att allt känns bättre snart för dig. Kram

  • Nej, det verkar vara en hel del som missat det. Tyvärr är det LE, och som vanligt så skickar de inte till Sverige från zoya.com.. :/

   Tack för dina fina ord. De värmer! <3

 3. Alltså… Wow! Jag längtar till mitt paket kommer! Det blir ett episkt paket! Och du, jag är så glad att du blev glad! Massor av kramar!!

  • Mhmmm! Jag var ju kär i lacken i de första swatcharna, men.. du vet, ljustälten? De är finare på riktigt, förutom Peterhof Palace som jag då redan sett bra bilder på. <3 TACK!

 4. Sminkan borde ju bli statsminister, allra minst. Eller president. :)

 5. Åååh, finaste bästa Sminkan! :D
  Wow, jag är otroligt avis, men jag är också pank, blööö.
  Fast den i guld behöver jag inte, har Ziv. Meeeeen gröna och lila, LOVE!

  • Ja, hon är så jävla rar att det knappt finns. Det är fan galet!

   Peterhof Palace är exakt samma lika som Ziv, men med annat namn, så du har rätt i att du inte behöver det guldiga (MVH Captain Obvious).

 6. Vilka otroligt fina lack, och så vansinnigt gulligt av Sminkan att skicka dem till dig!

  • Jag ser så mycket fram emot att testa de andra två också, även om det var det lila som fick mig mest på fall!

   Och ett extra shout out till Noelie också, som lekte fraktdam åt oss. :)

 7. WOW!!! That’s an absolutely beautiful polish, I’m in love <3 <3

 8. Gud, vad snällt! :D

 9. Men gud vad gulligt av Sminkan! Imperial Russia är strålande vacker!

 10. Wow :D It’s a gorgeous purple, indeed! And you know what? Those three colors are exactly what I’d think of if I was told “Imperial Russia”. It brings me back to my beloved Anna Karenina, that I’ve read two times, St. Petersburg, princes, princesses and… treachery!

 11. Såg detta setet på eBay tror jag det var så sent som i förra veckan och blev väldigt nyfiken:)
  Sminkan är inte att leka med, henne ska man vara glad om man har på sin sida:)

 12. Men shit vad snyggt!!!

  Vilken helt underbar vän du har i Sminkan :)

 13. Men åh, vilken grymt snygg färg!! Den gröna såg också helt gudomlig ut!

 14. Sminkan är supergullig!! <3
  Hoppas allt ska lösa sig för dig.
  Oerhört vackra lack måste jag säga.

 15. Rebecka on March 8, 2013 at 9:57 am said:

  Åh fantastiskt vackert lack! Jag blir så glad i kroppen när jag läser om hur gulliga ni är mot varandra:)

 16. else on March 8, 2013 at 1:45 pm said:

  Som många andra blir jag också helt varm å glad å fluffig inuti över hur snälla du och sminkan är mot varandra! Så underbart att läsa:)
  Och sminkan har rätt, du ska ju ha dessa lack i din samling. Och det är fantastiska bilder på et fantastiskt vackert lack på de finaste naglarna -wowwowwow-kapow! Ser fram emot att du visar det vackra gröna (guld är inte riktigt min färg, så det ser jag inte lika mycket fram emot, fastän det säkert blir superfint på dig!).
  Hoppas att det kommer mycket mera gott i din väg framöver och allt dumt drar åt pipsvängen:)

  • Tack så hjärtligt för dina fina ord! Jag är glad att våran relation kan sprida lite glädje till utomstående också. :)

   Och tack för komplimangerna! Jag är själv rätt nöjd med både bilder och nagelform just nu. ;D Vi får se när det guldiga kommer upp på bloggen och vad du kommer tycka om det då (även om du redan sett det flera gånger tidigare)!

 17. Men så sött av henne :) ååh måste testa Zoya snart.

 18. Åh, vad snällt! Älskar vänner som bryr sig så mycket, blir alldeles varm i hjärtat! Lacken var fantastiskt fina, skulle absolut kunna tänka mig alla tre :) Underbara Zoya!

  • Allting med den här trion är fint! Kommer alltid bli påmind om hur glad jag blev över att få dem så fort jag ser dem dessutom, även långt, långt framöver!

 19. Vansinnigt snygga lack! Sminkan<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation