Pahlish – Blue Moon

Pahlish - Blue Moon

Pahlish - Blue Moon

Pahlish - Blue Moon

With a little help from my friends… Ja, allt verkar vara möjligt! Jag blev inspirerad till att lacka med och blogga om Blue Moon idag, tack vare bra kvinnor (tjejer? människor?). Sminkan tyckte att jag skulle ta något jag var sugen på, och tack vare Feline som var generös nog att ge mig det här vackra lacket så föll lotten självklart på Blue Moon när min kompis Emma ville se något blått med glitterflagor i.

Tyvärr är det väl inte de bästa bilderna, men efter att knappt tittat på min kamera på några månader nu så blir det som det blir. Alternativet var ju att inte lägga till några bilder alls i inlägget, och jag misstänker att ni inte skulle förstå hur fint lacket är om jag bara försökte beskriva det i ord.
I skrivande stund så finns det visst bara ett endaste lack från Pahlish på bloggen, men det ska jag försöka ändra på så fort jag kommit tillbaks in i bloggrutinerna. Blue Moon är i vart fall det mest lättapplicerade jag testat från det här märket, och även det finaste. Det är två lager på bilderna och torktiden var bra. Ett lager överlack räckte fint för mig för att få till den ytan jag kräver, så ni som är rädda för överlackshungriga glitterlack behöver inte frukta!

Everything seems to be possible with a little help from my friends! I was inspired to paint my nails with Blue Moon today thanks to three lovely women (girls, ladies, people?). Sminkan wanted me to pick out a color I felt like wearing, and thanks to Feline who was generous enough to gift me this gorgeous lacquer I immediately knew that Blue Moon was THE one as soon as my friend Emma said she wanted to see something blue with glitter flakes in it.

I’m afraid these are not the greatest pictures ever, but after a couple of months of barely even looking at my camera this is all I could muster. The alternative was to try to tell you in words only how lovely the polish is, and I guess that… would be quite difficult. Plus boring of course.
As I’m writing this I realized I’ve ever only blogged about one lacquer from Pahlish, which is a bit weird since I have a few of them. I’ll try to correct that as soon as I find the routines for blogging again, I promise. Either way, Blue Moon is by far the most easily applied polish I’ve tried from this brand so far. I was afraid it’d give me terrible VNL with just two or three coats, but it turned out that the two coats pictured were actually enough! 

22 Thoughts on “Pahlish – Blue Moon

 1. Otroligt fint! Och vad skönt att du krupit ut lite ur idet och känner lite, lite sug igen! Jag saknar dig så förfärligt när du försvinner.

 2. Oh detta lacket har jag ju sett förut, och det var ju inte otrevligare att se det nu! iiih, måste skaffa Pahlishlack jag med, äger inte ett enda och det är ju fy och skam.

 3. Åh, jag har saknat synen av dina underbara bilder och fantastiska naglar! Att lacket var fint är ju ännu bättre. Det ska bli roligt att se dom oftare när dina rutiner börjar.. Rutinera sig? Igen!

  • Mina naglar verkar kameraskygga nu för tiden trots att jag fortfarande lackar om med jämna mellanrum. Lite synd, men jag jobbar på det, jag lovar!

   Tack. <3

 4. Vilket härligt lack! Hoppas du blir lite mer bloggsugen framöver. Fast ibland är man mer (eller mindre) sugen än annars, så är det ju…

 5. Kitty on April 28, 2013 at 8:04 am said:

  Även bilder som du inte är nöjd med ser fantastiska ut. Och nu blev jag inspirerad att kliva ur sängen och fixa mig en fin manikyr för veckan. Tack för den! Kram.

 6. Jag håller med ovanstående om att dina bilder är fantastiska. Alltid lika kul när du postar något inlägg! Hoppas snart du hittar tillbaka till bloggandet :)!

 7. ^^ You’ve got some really nice friends here! I hope you’ll be back on track soon! This polish is amazingly gorgeous! A true mood-lifter, for what I see!

 8. Jag tycker det är mycket vackra bilder på ett suveränt vackert lack!

 9. Kul att du är tillbaka Sofia! Lacket är fint och det är alls inget fel på dina bilder, du ställer höga krav på dig själv bara…

 10. Vackert lack, svinsnygga naglar och fina bilder!

 11. Otroligt vackert lack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation