China Glaze – Hanging in the Balance

China Glaze - Hanging in the Balance

China Glaze - Hanging in the Balance

När jag lärde mig hur mycket lack jag behövde ha på penseln utav Hanging in the Balance så tyckte jag att formulan var lättmålad. Det krävdes två lager för att få en jämn och fin täckning, och manikyren kändes helt torr efter inte alls lång tid. Pigg och härlig blå färg som gör sig ännu bättre utan handkräm på ytan.

After figuring out how much polish I needed on the brush, I found the application of Hanging in the Balance very smooth. I had to put on two coats to get an even coverage, and the manicure felt completely dry rather quickly after finishing up. It’s a bright blue color that looks even better without lotion on the surface.

18 Thoughts on “China Glaze – Hanging in the Balance

 1. What a gorgeous, vibrant blue! Your nails are beautiful, as ever :) xx

 2. Det är en så härlig blå! Jag tänker alltid på leksaker, typ blå legobitar när jag ser den. :)

 3. Fantastiskt vackert och dina bilder…..avis blir jag allt!

 4. Annika-Nails by Noir on March 13, 2013 at 10:05 pm said:

  Underbar blå, jag som är så svag för den färgen!

  Äntligen tillbaka här, det var alldeles för länge sedan. Och dina naglar är ju bara så galet snygga som vanligt.

 5. Härlig sommarblå även om inte den heller kickar igång köpnerven. Jag är som alltid hänförd över dina naglar och bilder. Dina bilder är konstverk i sin genre.

 6. Vilken härlig blå färg!

 7. Vilket piggt och härligt blått :)

 8. Mycket pigg och glad färg! När kom detta? Känns inte som om jag sett det innan…

 9. Vilken snygg färg! Det här måste nog klickas hem någon gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation