OPI – I Theodora You

OPI - I Theodora You

OPI - I Theodora You

OPI - I Theodora You

I ett samarbete med Disney så kommer OPI släppa årets soft shade-kollektion vecka 13 här i svenska butiker med lack vars namn är inspirerade av “Oz the Great and Powerful”. Kollektionen består av ett jelly, ett crelly, ett creme, tre glitterlack och ett liquid sand-lack.
På bilderna ovan kan ni se två ganska flödiga lager av det rosatonade lacket som heter I Theodora You. På andra handens naglar testade jag en annan taktik där jag la tre tunnare lager lack istället, och båda metoderna gjorde så att det blev en jämn täckning men med en tydlig VNL.

Vilket av lacken ur kollektionen lockar dig mest? Är det något specifikt du är mer nyfiken på eller kanske till och med redan bestämt dig för att du måste ha?

 

This year’s soft shade collection from OPI is in collaboration with Disney and Oz the Great and Powerful. It consists of one jelly, two pastels, three glitters and one liquid sand polish.
Here above, you can see two generous coats of the pink polish out of the bunch, which is named I Theodora You. On my right hand, I painted my nails with three thinner coats instead and all nails came out with basically the same result when it comes to how even the coverage and how visible my nail line was.

Which of the polishes in the collection are you drawn to the most? Is there any of them that you want to see more of or maybe even decided to buy?

Polish provided to me for review.

17 Thoughts on “OPI – I Theodora You

 1. Ett lack helt i min smak!

 2. En superfin rosa!

 3. Ovant att se dig med bubbelgumrosa :) Jag kommer hoppa denna OPI kollektion helt, inget som lockar.

 4. Ojojoj! Vad fint det här var på dig. Har precis testat ap-lacket. :) Roligt men nu vill jag testa något annat.

 5. Väntade mig inte ljusrosa när jag kom in här. Du brukar allt som oftast bära lite mörkare/vampigare lack av vad jag märkt. Å andra sidan så gör det mig inget oavsett vad du visar egentligen. Den här kollektionen lockade mig inget alls, den här bubbelgumsrosa var visserligen fin men inget som jag egentligen behöver. Möjligen kanske sandet: What Wizardry Is This kan vara något (var tvungen att googla det). Det såg sådär lagomt smutsigt ut, väntade mig inte att det skulle tillhöra den här kollektionen. Har köpt det svarta liquid sand (Stay The Night) så ska avvakta och se om jag gillar det innan jag bestämmer mig om What Wizardry Is This.

  • Nej, bubbelgumsrosa är väldigt långt ifrån de lack jag normalt sett brukar bära. Föredrar ju djupare, starkare och klarare färger än så här men tycker ändå att det är kul med variation ibland även om jag faktiskt rycker till av förvåning varje gång jag råkar se mina egna naglar.

   Jag är också nyfiken på sandlacket! Först och främst ska jag väl försöka testa ett liquid sand-lack som redan kommit ut så jag vet vad det hela handlar om. Är lite rädd för finishen om jag ska vara helt ärlig.

 6. Jag provade det här alldeles nyss. Det var inte riktigt min kopp te heller men absolut trevligt att måla med och fin soft shade om man är ute efter det. Glints of Glinda gillade jag mer. Jag föredrar nude framför rosa. Den allra ljusaste är jag också nyfiken på men sparar till imorgon. :D

 7. Ett väldigt sött lack!

 8. I reckon this pink is beautiful, but I can’t stand to see my nail line. I don’t have many limits, but that is one of them… Sadly enough!

  • I normally can’t stand it either, but when the polish is right, it seems that I’m quite forgiving after all. But it has to be absolutely right, or it is a huge no-no for me.

 9. Pingback: OPI I Theodora You | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation