Vita veckan: L.A Colors – Star Light

LA Colors - Starlight

LA Colors - Starlight

LA Colors - Starlight

Vissa manikyrer är helt klart bättre i teorin än praktiken, och här är en rätt tafflig gradient som jag använt L.A. Colors Star Light till. Inte det bästa glittervalet direkt då det visade sig att det inte direkt var optimalt för det här ändamålet, men jag vägrade ge upp och lyckades få till det till en färdig manikyr i alla fall. En tjock och klumpig sådan, då jag fick lägga på tre lager överlack för att det skulle bli slätt och rätt jämnt.

Some manicures are better suited to stay in the head as ideas rather than being tried out on the nail. Take this gradient as an example where I’ve used L.A. Colors Star Light. It turned out to be very far from the best choice available for this type of glitter, but I refused to give up and at least managed to finish up doing the manicure. It turned out way too thick due to the three layers of top coat too, but I can assure you that it was needed to smooth the surface out.

23 Thoughts on “Vita veckan: L.A Colors – Star Light

 1. Pingback: OPI The Lights of Emerald City | Sminkan & Emma

 2. En typsikt manikyr som jag tänkt ge mig på i evigheter men det har inte blivit av. Väldigt fint måste jag säga. :)

 3. Det ser inte tjockt ut och det är väldigt vackert på bild.

 4. It looks great IMO, but you can definitely see that there are many many layers of polish in that mani. The nail underneath is veeeery safe and protected, though! ;)

 5. Åhh såå snyggt det blev!

 6. Tycker det ser fint ut :-)

 7. Super bra ide men som dock kräver sitt lilla arbete, kan se tjockleken du mear, vet dock inte om du har haft gel/acryl naglar med som växt ut (ser ut som det) eller om det är manikyren som gör hela tjockleken. Oavsett en väldigt bra idé med ett inte allt för pjokigt resultat, du ska vara nöjd :)

  • Jo, du har helt rätt. Den vita grunden är ju en gelmanikyr som här hade runt.. 7 dagar på nacken? 8 kanske? Bas, fyra lager vitt och överlack med glitter och sen tre lager överlack till.. Det är dömt att bli tjockt och klumpigt.

 8. Kitty on March 1, 2013 at 7:09 am said:

  Iden är snygg men det blidda tjockt, ja.

  Glitter på GelPolish går fetbort. Det sitter som BERGET fast i gelytan tycker jag fast man gnussar som en galning. Så det har jag slängt på endast helt i slutet på en gelmanikyrs livstid när hela grejen ska bort sen. Annars går det inte.

  • Haha, jag fick lära mig det den hårda vägen. Har dock hittat viss typ av glitter som faktiskt funkar att ta bort för mig utan några direkta problem, men sen så sitter gel ofantligt bra på mig också. Lite för bra till och med.

 9. Ser inte heller den smärre katastrofen du pratar om. Tycker den ser tjusig ut, visst lite tjockt kanske det är men inte så det stör på något sätt:)

 10. På bild blev det iaf väldigt fint:) vitt är svårt att få perfekt tyvärr, men jag tycker du ser ut att ha lyckats bra.

  • Verkar ju bara vara jag som inte tyckte att det blev vettigt? Jag fattar inte riktigt, men det är förstås kul att manikyren blev uppskattad på annat håll än mitt.

 11. Ok, lite tjockt på vissa ställen, men idéen är bra och jag tycker det är vackert ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation