Orly Smart Gels – Passionfruit

Orly Smart Gels - Passionfruit

Orly Smart Gels - Passionfruit

Orly Smart Gels - Passionfruit

Dagens naglar (ja, det här är faktiskt en NotD!) är klädda med Passionfruit som är en av 12 nya nyanser ur Orly Smart Gels sortiment.
Jag måste ju erkänna att jag fortfarande är något av en novis när det kommer till gelmanikyrer, och då speciellt när det kommer till färgade sådana, men jag vill ändå nämna att jag tycker att formulan på Passionfruit var väldigt enkel och trevlig att jobba med. Lacket hamnade där jag ville ha det utan att flyta iväg innan eller under härdningsperioderna under min LED-lampa.

Det ni kan se på bilderna är tre lager mellan ett lager bas- och överlack, och som ni kanske ser så är det en ganska tydlig VNL (visible nail line) och därför klassar jag detta som något mittemellan ett jelly- och cremelack. Crelly!
Färgen är inte direkt en jag-färg, men den är pigg och glad, så vi får hoppas att det här kommer sitta länge nog för ett rättvist hållbarhetstest.

My nails of today (yes, an actual NotD!) are dressed in Passionfruit which is one of 12 new colours in Orly Smart Gels range. 
I’m still a novice when it comes to gel manicures, and especially coloured ones, but I still want to point out that I found the formula on Passionfruit very easy to work with. The polish stayed where I put it without “bleeding” before or during the curing process under my LED-lamp. 

What you see in the pictures are three coats sandwiched between a base and a top coat, and I suppose I’m not the only one who take notice to the VNL (visible nail line)? I thought that Passionfruit would be a creme, but I’d say it’s somewhere in between of a jelly and a creme. Crelly!
The color isn’t exactly a typical color I’d pick out for myself, but it’s cheery and a fresh color so I’ll do my best to wear it as long as I can in the hopes of being able to do a post about its durability aswell.

Polish provided to me for review.

14 Thoughts on “Orly Smart Gels – Passionfruit

 1. Dina naglar är ta mig fan perfekta! Färgen är söt och somrig. Du får den att se enastående ut! Jag skulle dock inte klara en vecka eller mer med en sådan sötnos. Du kanske kan lacka över den med något vampigt när du blir leds?

  • Nu ljuger du, men tack ändå. ♥ :D

   Det kan vara så att jag bara lyckades fånga en sida av färgen, för den är onekligen något eller några snäpp varmare i andra ljus än just fönsterljus. Lite, lite åt korallhållet du vet?

 2. Vilken underbar färg!! :-)

 3. I love this color! It’s cheery, and changing is always a good thing! I barely barely see any VNL so IRL it must be almost imperceptible… But I admit I am very bothered when I am able to see in on myself (can’t unsee!) so maybe you’re the same? A longevity test would be fab too!

 4. Vilken härligt somrig färg :) och snygga naglar som vanligt. Avundsjuk!

 5. Väldigt vackert måste jag säga! Synd att det är en Smart Gel

 6. Det här är så snyggt!!! Verkligen en superhärlig färg till vår och sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation