Orly – Rock Solid

Orly - Rock Solid

Orly - Rock Solid

Orly - Rock Solid

Orly - Rock Solid

Orly - Rock Solid

Vad sägs om ett försenat inlägg från Orly FX-kollektion som kom 2011? Rock Solid gick fint att applicera med två lager och torkade fort på mig, och trots att det är ett fint lack både i flaskan och på naglarna, så går det här inte riktigt hem hos mig. Det är konstigt det där, hur ett fint lack ändå kan få en att känna sig obekväm. Har ni burit några sådana lack som ni kommer att tänka på direkt?

Rock Solid was released with Orly FX 2011, so I thought it was time to finally post about it. It applied nicely with two coats on me and also dried quickly. It looks nice both in the bottle and on the nails, but I still wasn’t comfortable wearing this polish. Have you ever experienced that with any polish?

15 Thoughts on “Orly – Rock Solid

 1. Yes, I have experience that. Sometimes a polish just does not feel right. And it’s really annoying, more so when the polish is as pretty as this one! It’s gorgeous, and looks fantastic on you. But sadly it seems it’s not meant to be ;)

 2. Ja..dom flesta orange och barbierosa som ser så coola ut på andra får mig vilja kapa av mig handen…

 3. Jag har inte detta själv, men faller inte för det ens efter att ah sett dina bilder (som är perfekta som vanligt). Det ser lite knöggligt och matt ut. Inte min kopp te.

 4. Det har nog hänt flera gånger men det jag speciellt kommer att tänka på är Zoyas Crystal. Hur vackert som helst men på mig kändes det som en tioårings manikyr ungefär. Jag har också upplevt motsatsen där jag trivts något oerhört i något jag trodde jag skulle tvärhata :)

 5. Det här lacket har jag haft. Första gången jag bar det så älskade jag det, men sen hände något och det kändes inte alls lika kul längre. Bortbytt!

  Jag trivs inte alls i sockersöta rosa saker. Inte alls min grej. Gula och Vita kan få mig att känna mig lite off också.

 6. Jag vet inte vad det är men det där lacket lockar mig inte. det har samma “fel” som ChG Some Like it hHaute. Det funkar bara inte i mina ögon. Men dina naglar är underbara, som alltid.

 7. Är helt okej med försenade inlägg! ;) Känner också igen känslan, ibland är vissa lack verkligen inget man har lust med. Kanske är det att den känns lite “grådammig”, för jag vart inte sugen på att skaffa alls.

 8. Haha, ja och det var mig Helena bytte lacket till. Jag kände lite likadant, så nu har jag också bytt bort det, haha! Det är ju snyggt och lite rockigt, men alltså.. jag vet inte, tyckte som Nailtastic att det såg lite knöggligt ut tror jag.

 9. Jag gillar det här lacket, men jag förstår vad du menar. Vissa lack är bara inte ens grej och ibland kan man inte ens förstå varför. För mig var det så med Gina Tricot Viva Glam. Det kändes bara fel på mig.

 10. Jag har inte lacket själv men det ser fint ut på dina bilder :)

 11. Jag tycker det är fint! Och jag älskade Some Like it Haute!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation