Darling Diva Polish – The Big “O”

Darling Diva Polish - The Big O 1

Darling Diva Polish - The Big O 2

Darling Diva Polish - The Big O 3

Darling Diva Polish - The Big O 4

Min förhoppningsvis blivande svärmor utbrast “Ååh, vilka fina naglar! Som galaxer!” när hon såg det här på mig senast jag var där och hälsade på. Ungefär så kände jag också, för jag kan inte annat än älska The Big “O” som Carrie gjort. Älskar det faktiskt så mycket att jag har använt det tre gånger sedan jag fick hem det i mitten av december.
Det kryllar av olika sorters så kallade discoglitter (iriscerande/färgskiftande glitter) i en klar bas, och enligt skaparen av Darling Diva Polish själv har hon slängt i lite av alla sorters discoglitter hon ägde. Helt fantastisk idé, för jag verkligen älskar, älskar, älskar detta. Tjatar jag om hur mycket jag älskar det än? Isåfall; Bra!

Här har jag två lager The Big “O” ovanpå Blue-Topia från Color Club. Det torkade snabbt, men kräver definitivt fler än ett lager överlack om man vill ha det slätt. Jag nöjde mig med två lager, då det började bli för tjockt för min smak, fast då blev det inte helt slätt heller.

 

My (hopefully) future mother-in-law  exclaimed “Oh, such beautiful nails! It’s like galaxies!” when she saw this manicure the last time I went there to visit. That’s basically how I felt about it too, because I find The Big “O” so stunning that I’ve actually worn it three times since I recieved my bottle in the middle of December. Kind of speaks for itself how much I love this polish, but let me tell you the reason why?
According to Carrie, the creator of  Darling Diva Polish herself, she threw a bit of every kind of disco glitter (iridescent glitter) she owned in a clear base, and it turned out to be a great idea! It’s honestly one of my most beloved polishes right now only because it’s so freaking gorgeous. I love, love, love it!

In the pictures I’ve painted two coats of The Big “O” on top of Blue-Topia from Color Club. It dried quickly, but it definitely requires more than one top coat to make it completely smooth. I stopped at two layers of top coat since my manicure started to get a bit too thick for my liking, but it still felt a bit bumpy. 

21 Thoughts on “Darling Diva Polish – The Big “O”

 1. Fantastiskt coolt. Ser ut som en annan värld liksom.

 2. Helt underbart! Fick själv hem en härlig sändning med 7 stycken lack från Darling Diva igår. Mitt absoluta favorit Indie märke.

 3. Ojojoj, såååå fint! :-)

 4. The Big O almost gave me a nailgasm here! ;)
  B E A U T I F U L !!!

 5. Ja verkligen vackert!

 6. Fantastiskt tjusigt! Jag vill också ha det här lacket nu. jag beställde sex lack från Carrie igår, fast jag egentligen borde låtit bli. Tur det är lön imorgon… :D

  Har jag sagt att jag älskar dina handbilder med fyra fingrar? De lite “flytande i luften”. Det är så elegant!

 7. Tycker din blivande svärmor sammanfattade det bra. Superfint verkligen!!

 8. Förstår mycket väl varför du valt denna snygging som manikyr många gånger. Jag sitter här o Oooooar mig va fin den var.

 9. Det ser väldigt läckert ut, men jag kan bli lite trött på glitterlack som äter överlack och inte vill bli helt jämna.

 10. Verkligen ett jättevackert lack!<3

 11. WOW så snyggt :D Det här skulle jag vilja ha, det ser så snyggt ut!

 12. Jag finner knappt några ord för hur vackert det här är! Dina bilder är helt underbara! *smyger iväg till Etsy och spanar lite*

 13. *emoji med hjärtögon*

 14. Okej, var tvungen att beställa det direkt när jag såg dina bilder. Helt sjukt vackert!

 15. Det ser fantastiskt ut! :-)

 16. Jättefina! :)

 17. Oj shit va snyggt! cravings… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation