Vita veckan: Darling Diva Polish – Channeling Coco

Darling Diva Polish - Channeling Coco

Är det någon utav er som såg alizarines bilderChanneling Coco? Jag gjorde det, föll pladask och var tvungen att beställa en flaska själv så fort jag hade möjligheten till det. Nu, några månader senare har jag alltså plockat fram min flaska, och här kan ni få se en ensam, dålig bildstackare på hur det ser ut ovanpå en krämvit bas. Ingen hit, eller hur?
Jag har definitivt gjort lacket en otjänst på det här viset. Det gör sig inte ultimat på en sådan kompakt bas som Marshmallow, och jag borde definitivt stannat på två lager istället för de tre ni kan se här. På de två första lagren var jag tvungen att fiska glitter ur flaskan för att få dem på naglarna, och på det sista och tredje lagret kom det med alldeles för många glitter automatiskt istället.
Jag vet att det går att få Channeling Coco att se bra ut, för jag har faktiskt redan testat det på annat vis, men det får ni se vid annat tillfälle.

Have you seen alizarine’s pictures of Channeling Coco? I did, and I immediately knew that I had to get a bottle of it too. Now, a couple of months later, I tried it out with three coats on top of Marshmallow, but as you can see it really didn’t turn out nearly as nice as her version did. I have to give another or two tries to give it some justice here on the blog, because I really didn’t do it any favours here.
Marshmallow is too compact of a base, and I should have stopped at two layers instead of the three I did here. It was a bit of a struggle with the glitters aswell, since I had to try to fish them out of the bottle for the first two layers, and then I got too many on the third one without even making an effort.
Channeling Coco can look so much better than this, and luckily, you can see another attempt at it in the somewhat near future.

8 Thoughts on “Vita veckan: Darling Diva Polish – Channeling Coco

  1. Mera bubbelgumrosa? Who are you and what have you done with our Sofia? ;)

  2. Det var jättefina bilder alizarine visade på det här lacket även om jag inte velat köpa det själv. Det är inte så “jag”. Men det ser bra ut på dig med.

  3. Inte heller ett Helena lack, men jag måste säga att jag gillade din variant över vitt.

  4. Jag tycker också att det blev jättefint på vitt! Och har inga problem med rosa, varken på dig eller på mig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation