Vita veckan: Orly – Melt Your Popsicle

Orly - Melt Your Popsicle

Orly - Melt Your Popsicle

Orly - Melt Your Popsicle

Jag tror jag börjar smälta lite mer för neon, men det är fortfarande aningens för mycket för mig med tio hellackade naglari det, så här har jag en accentnagel med två lager Melt Your Popsicle och resten av naglarna med ett lager som jag duttat bubbelplast i för att få till ett mönster. Var lite för snabb med överlacket på pekfingernageln så det blev onödigt mycket smudgat, men i övrigt blev jag nöjd. Roligt, enkelt och snyggt!

10 nails dressed in neon is still a bit too much for me, but since I’m starting to melt more and more for neon colors in my adulthood I figured I’d do an accent nail with two coats of Melt Your Popsicle while leaving the others a bit more subtle with patterns made out of bubble wrap that I had laying around on the desk. Apart from being too fast with the top coat on my index finger resulting in smudging the pattern a bit too much, I was very happy with this manicure. Fun, easy and pretty in a funky way!

43 Thoughts on “Vita veckan: Orly – Melt Your Popsicle

 1. Åh vad coolt. Jag minns fortfarande din födelsedagsmani med rosa variant på detta. Fattar inte varför jag inte testat än….

 2. Så otroligt läckert! Jag älskar accentnageln, hela manikyren är perfekt!

 3. ÅÅÅH så snyggt!
  Kan du inte fixa tutorial eller nåt på hur man gör? :D

 4. I love the effect! :D It looks stunning, and the “waves” are bigger than what you usually get with saran wrap… Bubble wrap it is, then! I need to try it :)

 5. Åhhh sååå snyggt!! Vilken underbar nyans på Orly, den skulle jag vilja ha. :-)

 6. Häftigt! Älskar neoner, men har inga från Orly. Tänker ändra på den saken.

 7. Åh, det här lacket är så jäkla underbart! Men så är jag ju en neonknarkare av rang också. :-)

 8. Ser jättefint ut på dig. Jag har inga problem med neon men däremot med accentnaglar men det ser vackert ut på dina bilder.

  • Jag gillar accentnaglar. Tycker det känns lite lagomt för mig rätt ofta.

   • Ja, jag vet, och Emma är också pigg på accentnaglar och det ser jättefint ut på er. På bild alla fall. Men jag vet vad som händer om jag ser det på mig själv. ibland an jag bli knasig på att andra har det också. Det är någon sorts symmetri- och ordning-grej. Du vet, som när jag träffade Feline och hon hade en homa-manikyr eller vad det nu heter. Hon har ju så fina naglar, färgerna var fina på lacken, allt var fint, men det störde mitt ordningssinne eller vad det nu är och liksom kliar långt bak i huvudet hela tiden. Säkert samma grej som du känner när jag inte gör clean up. ;D

    • Jag tror jag måste ha någon accentnagel nästa gång vi ses, bara för att. ;D
     Men jag förstår ju vad du menar! Det finns många saker som stör mitt sinne, och accentnaglar är ungefär så långt jag verkar kunna sträcka mig. Jag hade faktiskt en homa för några månader sedan också, vilket funkade fint, men den var så diskret att det knappt syntes i andras ögon tror jag. Om ens alls.

     Och nej, det är ingenting med din brist på clean up som kliar i mitt bakhuvud! Jag störs inte av det, du vet? Bara att jag tycker att du skulle tjäna på att göra en..? Tycker ju att alla skulle tjäna på att göra en, inte bara du. Du får inte ta det personligt. <3

     • Jag tar inte clean up-grejen personligt, jag trodde bara att den var för dig som osymmetriska manikyrer för mig.

      • Nej. :) Inte ens i närheten av att vara med på samma lista tror jag!

       • Helt ärligt, du får tusan i mig ta och släpa dig hit i en skittle manikyr! Då kommer du få se nervösa tics. Det kommer sluta med att jag brottar ner dig och lackar om alla dina naglar med ett mörkgrått krämlack eller något annat nervlugnande. :D

        • Kan du inte nöja dig med en typ av manikyr som jag skulle klara av att bära på resan ner iaf..? ;D

         • Okej, så skittles stryker vi alltså… Jag är osäker på hur jag skulle reagera på en marble. Det ser ju så fint ut på bild men jag undrar om jag inte skulle bli lite nervös alla fall. Fast om alla naglarna är marblade… Hm… Det här tål att tänkas på.

          • Marble schmarble säger jag bara. Jag skulle inte stå ut. Skulle absolut inte bära det själv, och jag tål en ytterst liten procentandel av alla marbles jag sett. Måste vara “rätt” mönster och bra färgkombination, eller så går det inte alls.

 9. Ringfingret håller på att hoppa ut genom skärmen på den sista bilden:) Galet självlysande!

 10. Superhäftig effekt med bubbelplasten! Har dock inte riktigt smält neontrenden:)

 11. Sjukt coolt! Älskar neon :-)

 12. Meeeneee. Sommar! Värme! Det enda jag tänker på när jag ser manikyren :) härligt.

 13. Älskar saranwrap tekniken. Ser verkligen snyggt ut med vit och neon!

 14. Helt perfekt! Skitasnyggt!

 15. Hur coolt som helst! Underbar smältande effekt!

 16. Pingback: OPI The Lights of Emerald City | Sminkan & Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation