Vita veckan: Smitten Polish – Candy Kisses

Smitten Polish - Candy Kisses

Smitten Polish - Candy Kisses

Smitten Polish - Candy Kisses

Precis som med Channeling Coco, så funderar jag på om jag har gjort Candy Kisses en otjänst genom att lägga det på en sådan opak bas som Marshmallow. Det här tyckte jag nämligen inte om alls. Jag är inte ett dugg förtjust i alla dessa småglitter som mitt öga uppfattar som smuts i periferin. Jag ville liksom borsta av dem från naglarna hela tiden, så den här manikyren blev inte direkt långvarig om man säger så.
Jag har ju sett det på andras bilder där det sett mer än okej ut, så än har jag inte gett upp tanken på att tycka om Candy Kisses. Ännu ett lack i högen över de som jag måste testa på annat vis inom en rimligt snar framtid.

Här använde jag mig av två lager Candy Kisses plus ett lager överlack. Fler påstrykningar överlack krävs definitivt för de som kräver ett slätt resultat.

Personally, I’m not fond of this manicure. At all. I’m not sure if it’s because of the large amount of  tiny glitters that make too much of a contrast against the white, or if it’s because the opaque, white base that is Marshmallow makes it look bad. Either way, I haven’t given up on liking Candy Kisses yet since I’ve seen it look good in other people’s photographs.

This was two coats of Candy Kisses plus one coat of top coat. More topping than that is needed for those who prefer an even and smooth surface of the nail.

16 Thoughts on “Vita veckan: Smitten Polish – Candy Kisses

 1. Jag tycker det ser helt okej ut, men det är inte det roligaste indielack jag sett. Jag känner inget sug efter det själv.

 2. Fast jag tycker ändå att det funkade men då är ju jag å andra sidan ganska förtjust i glitter i vit bas.

  • Det är ju normalt sett jag också. Nu i efterhand är det nog bara det att glittren kändes som om de låg ovanpå allt annat. Lacket är ju inte fult i sig.

 3. Jag tycker det var riktigt fint!

 4. Detta var ju bara sååå snyggt!!

 5. För spräckligt blir ju förskräckligt. :D

  Fast på bild är det fint.

 6. Kitty on March 1, 2013 at 8:35 pm said:

  Nu tycker jag du faktiskt har fel och lacket har rätt. Fint ju!

 7. Det är okej men jag skulle vilja ha fler färger i glittren…

 8. Jag tycker det här ser väldigt fint och spännande ut. Har inte sett det här tidigare, så har inget att jämföra med men som sagt, fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation