Favourites of 2012

Här är 20 stycken lack som jag burit i år, som fått mitt hjärta att slå snabbare. Ett av mina favoritlack genom tiderna fick inte vara med på listan pga för dåliga foton, så jag känner att Magical Amethyst från Sally Hansen borde få ett hedersomnämnande ändå. Så, nu antar jag att det också är avklarat.

Here are the 20 of my favourite polishes that I’ve worn this past year of 2012. Sally Hansen’s Magical Amethyst should definitely be on this list, but due to the lack of even remotely decent photographs of it, I choose to give it an honorable mention instead. It deserves it, I swear.

 

China Glaze - Lorelei's Tiara 3
China Glaze – Lorelei’s Tiara

OPI - Russian Navy 2
OPI – Russian Navy

HM - Blue My Mind 2
H&M – Blue My Mind

HM - Nail Him 2
H&M – Nail Him

China Glaze - Unpredictable 2
China Glaze – Unpredictable

Essie - Go Overboard 1
Essie – Go Overboard

Nubar - Peacock Feathers 5
Nubar – Peacock Feathers

Girly Bits - Hulk Smash 1
Girly Bits – Hulk Smash!

Deborah Lippmann - Lets Go Crazy 2
Deborah Lippmann – Let’s Go Crazy

FingerPants - Plum Startled 3
Finger Paints – Plum Startled

OPI - Grape... Set... Match 1
OPI – Grape… Set… Match

China Glaze - Stella
China Glaze – Stella

Birthday manicure
Orly – Beach Cruiser

Sminkan - Sofia 3
Sminkan – Sofia

China Glaze - Vampy 3
China Glaze – Vampy

OPI - Kennebunk-port 1
OPI – Kennebunk-port

Precision - Twinkle Toes 4
Precision – Twinkle Toes

OPI - German-icure by OPI 2
OPI – German-icure by OPI

Nubar - Moon Shadow 44
Nubar – Moon Shadow

OPI - Goldeneye 2
OPI – Goldeneye

Är det några lack ni också har bland era favoriter i år? Några ni blir sugna på att skaffa? Några ni inte tycker hör hemma på en sådan här lista alls?

 

Do you have any of these polishes among your favourites this year? Are there any of the ones I’ve listed here that you want? Maybe you even disagree with me completely and find some of them unworthy to be found on a list of favourite polishes?

31 Thoughts on “Favourites of 2012

 1. Förrutom de två blå från H&M så är den här listan sååå MOI

 2. Lorelei’s Tiara är med på min lista också. Let’s go crazy hade säkert också varit med om det inte stod otestat i lådan..

 3. Glad att se att Peacock feathers fick ett bättre hem än mitt. :)
  I övrigt var det ungefär 10 lack jag gärna hade haft själv.

 4. Massa vackert!

 5. So many beautiful polishes!! Was going to say which of these were my favourites but it grew into too long a list, so I’ll just say “I love them all!” x

 6. Alltid roligt och få se såna här listor! Där var många fina :)

 7. Alla av de här lacken hade kunnat få bo hos mig, många av dem gör det redan, som de blå från hm, unpredictable och stella. Känner att hulk smash ligger överst på skaffa-listan, sen kanske cg-vampy. :D Några är lite svår att få tag i, om de inte varit de hade ja ju skaffat dem med, tex nubar:na… :)

  • Ja, skaffa Hulk Smash! ! Den borde typ alla ha. Älskar! :D

   Lycka till med jakten på Vampy. Den finns ju att få tag på, men usch för priset. På riktigt alltså. Moon Shadow är väl också lite knepig att få tag på, men Moon Eclipse är namnet på det nu för tiden. Är nästan övertygad om att det är samma innehåll iaf!

 8. Det är en färgkarta över Sofia, helt klart. Bara guldlacket på slutet som överraskar. Jag är lite rörd över att mitt Sofia-lack fick vara med. Så fantastiskt är det ju egentligen inte men jag gjorde det med kärlek.
  Stella, Peacock Feathers och Lorelei’s Tiara hade kunnat vara på min lista också, om de ploppat upp i huvudet före något annat. Det är ju det som är problemet med de här listorna, om man börjar tänka för djupt blir de omöjliga. Jag måste plocka fram mitt Vampy också för på dina bilder är det så vackert att man nästan dör.

  • Guldlacket är ju ett av de finaste släppen i år enligt mig iaf! Så mycket tycker jag om det. Förvånansvärt få “stora” lack som gick hem hos mig i år ändå måste jag säga.

   Och du underskattar Sofia! Det är lätt på min topp 5. Kanske top 3 också faktiskt, om vi ska vara sådana. Det är så jävla svårt det här, med att välja ut favoriter bland favoriter, men du ska i alla fall veta att jag verkligen älskar lacket du gjorde till mig. ♥

 9. Underbar lista. Jag tror att Lorelai’s Tiara blir nyårsmanikyren. :) Hoppas att jag hinner göra en lista idag. Det blev dock ändrade planer för ikväll så helt plötsligt är det vi som står för nyårskalaset. *stress* Gott Nytt År på dig. :)

 10. Så himla många fina lack! Jag har några, men många av dom här skulle jag helt klart vilja ha!

  Listor är inte bra för mig, men åh så roliga :)

 11. Å, ei veldig flott liste, mange av dei kunne vært på mi liste, eller står på ønskelista mi. Det er stas å lese kva slags andre lakkar andre har på si favorittliste for 2012.

 12. Massa fina! Du verkar också vara förtjust i skimmer :) Fick ju tummen ur pga ditt Stella-inlägg för ett tag sen så nu är den på väg hem till mig! :D

 13. Herregud så vackra nagellack.. speciellt Deborah Lippmann – Let’s Go Crazy :D
  Sen är jag ett stort fan av dina vackra naglar :)

 14. Wow vad många vackra lack du har burit!!
  Blue My Mind är en av mina absoluta favoriter!

 15. Underbar lista med idel skönheter! Vi har ett par OPI-lack gemensamt, men framför allt fick du min önskelista att växa ytterligare. Vill ha Let’s Go Crazy, Plum Startled och skulle ge min högra hand för Hulk Smash. :-)

 16. Vad kul att se dina favoriter! Massa fina lack och vi är absolut överens om en del men såklart inte om alla:)

 17. They are all so pretty!

  And I want- no I need H&M Blue My Mind and Nail him :D And first I was “I want ChG Stella” and then I was “I HAVE IT <3" :D

  Your nails are very beautiful! Thank You for your great blog <3

  • Wow, it’s weird seing a comment from “Chaos” when I sign by that myself sometimes! Haha.

   Craving a polish and realizing that you already own it is pure LOVE. <3

   • Haha, I know that feeling when you see somebody has same nick than you :D I have been many many years Chaos, I am Finnish lady, so greetings from here! :)

    And yes it’s like treasure when you have (too) much nail polishes (and still want more) and you realize you already have that.

    Thank You for your great and lovely blog <3

 18. Russian Navy! Alltid. Älskar det lacket, känner mig så.. elegant och sexig, typ. Låter fånigt kanske; att ett lack kan få en att känna så. Men whatever floats your boat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation