Precision – Twinkle Toes

Precision - Twinkle Toes 1

Precision - Twinkle Toes 2

Precision - Twinkle Toes 3

Precision - Twinkle Toes 4

Precision - Twinkle Toes 5

Idag är det julafton (God Jul!), och jag har som vanligt Twinkle Toes på naglarna. Som vanligt som att jag haft det varje jul sedan jag först skaffade min flaska av det menar jag, inte som att jag bär det varenda dag. Tycker att det förtjänar att plockas fram på speciella dagar som denna, även om jag själv inte är någon direkt julfirare. Igår kokade jag visserligen knäck och slog in julklappar som jag ska åka iväg med senare idag, och så fick jag ju faktiskt smaka på god julskinka hemma hos Alizarine (tack!) när jag var där och hälsade på i lördags, så julen blev lite gjord ändå trots icke-existerande julkänsla.

Jag uppfattar det här lacket likadant som alltid annars, för det är fortfarande lättmålat med en djup, välpigmenterad jellybas och sina röda, små glitter. Det täcker perfekt på bara två lager, kräver bara ett lager överlack och torkar snabbt. Jag älskar verkligen det här lacket!

It’s Christmas Eve (Merry Christmas!), and even though I’m not into celebrating Christmas much, I’m wearing one of my most Christmas-y polishes that I love dearly! Thanks to Alizarine I’ve already had some of the mandatory ham when I visited her two days ago, and I also managed to make some knäck (toffee made out of equal parts of sugar, heavy cream and syrup with some chopped almonds in it) last night while wrapping some presents for family members, I guess that my Christmas is basically over already. Oh well. Christmas spirit or not, I still have one of my favourite polishes on my finger nails!

It was a joy to polish with Twinkle Toes this year too. The red jelly base that is packed with small, red glitter applies beautifully and gives me great coverage with just two coats. It doesn’t thirst for top coat either, and one coat of my new, not so fast-drying top coat was all that it required for both a smooth finish and good drying time. Love, love, love this polish!

12 Thoughts on “Precision – Twinkle Toes

 1. A beautiful, very festive polish! Lovely :) x

 2. Oj vad fint! Helt fantastiskt vackert ju! God jul på dig och hoppas du får en underbar dag! :)

 3. Supersnyggt! Jag är ingen Julfantast heller utan skänker några tankar på vad som är viktigt i livet. Inte julklappar men att få vara frisk och umgås nära och kära.

 4. Fantastiskt vackert! Bara för det var tvungen att klicka hem det från eBay med detsamma – hurra! Blev mitt för 71 kr inklusive frakt. :-)

 5. Jättefin julmanikyr! Och god jul Sofia!:)

 6. Såå vackert rött lack!! Snygg julmanikyr verkligen…

 7. I love it, it makes your nails look Christmassy and sexy :) That’s always a pro. Merry Christmas to you too :D

 8. Det är otroligt fint och dina naglar är som vanligt fantastiska. God Jul!

 9. fantastiska naglar! älskar den röda färgen!

 10. This is for sure one of the best reds I’ve ever seen!

 11. Åh Vilket underbart lack! Var finns det att köpa/beställa? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation