Essie – Go Overboard

Det är inte direkt någon hemlighet att jag är väldigt inne i en period där jag vill att nästan allting ska vara tealfärgat, så ni kanske inte blir förvånade om jag säger att jag älskar det här lacket? Det är bekvämlighet deluxe att bära Go Overboard, och som tur är så är formulan helt exemplarisk i mina ögon. Ni som har hängt med ett tag kanske minns att jag inte kommer så bra överens med Essie? Ofta fina, mjuka färger men formula som verkligen inte passar mig. Det här är definitivt ett undantag, för det var som att applicera perfekt tempererat smör som blev alldeles jämnt och fint på en gång utan någon som helst ansträngning. Älskar när jag slipper städa nagelbanden pga slarvighet eller formula som ej är så här perfekt.
Jag körde på två lager som torkade fort, men det är ett pigmenterat lack så jag är säker på att vissa kommer undan med ett lager helt utan problem om de vill.

It’s no secret that I’m in a teal period now where I want to paint all things teal, so I guess you’re not surprised when I say that I love Go Overboard? Not only do I love how comfortable I am in this color, but it’s perfect for me to paint my nails with aswell. Normally I don’t get along well with Essie’s polishes, but the formula is soft as butter and applied perfectly without any effort whatsoever. Sure, I pay attention to where I’m painting so I don’t need to do any clean up if I don’t have to, but this really was perfection.
I did two layers of color here that dried fast, but as it’s a very pigmented polish I’m sure that some can get away with just one coat if that’s what they desire. 

7 Thoughts on “Essie – Go Overboard

  1. Jättesnyggt lack. Det här gillar jag verkligen!

  2. Igen alltså. Du visar ett lack som jag inte tittat åt tidigare och nu bara måste ha. Det här och Armed & Ready är mina nästa Essie-inköp.

  3. Väldigt vacker färg!

  4. Vackert! Målar nog teal idag ;)

  5. Det ser fantastiskt ut på dina bilder. Jag gillar ju Essie, speciellt den gamla penseln som ju går att måla med på ett bra sätt.

  6. Det är supersnyggt och jag har nyligen bytt till mig en flaska :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation