China Glaze – Riveting

Tyvärr minns jag inte om det här var två eller tre lager Riveting som jag har på naglarna, men det är åtminstone max tre. Kolla?! KOLLA! Jag blir knäpp. Tycker det här lacket är helt galet snyggt, och sjukt indiskret också, vilket är rätt perfekt för en sådan som jag. En väldigt rödtonad orange med massor av små guldglitterflagor som inte drunknar i basen.
Eftersom jag inte minns något specifikt gällande applicering eller torktid så tar jag för givet att Riveting var minst medioker på båda punkterna. Utifrån bilderna att döma så har jag inte ens behövt göra någon clean up heller, så jag torde säga att det till och med var en väldigt fin formula.
Ibland kan jag verkligen inte annat än att gräma mig över att det tar nästan ett år (ibland mycket längre än så..) innan jag tar mig tid att bära vissa lack. Nästan pinsamt, men bara nästan. Blir ju så svårt att prioritera när lacken ibland faktiskt ser rätt ointressanta ut i flaskan, men man älskar dem när de väl är på naglarna.

I’m afraid I can’t recall if I used two or three coats of Riveting, but I can promise you that it’s three at the most. And look at this polish! It’s almost driving me nuts only because I think it’s so awesome. Riveting is a very red toned orange filled with tiny gold glitter flakes that don’t drown in the base. 
And since I can’t remember anything particular about the application or the drying time, I’m just going to say that the formula must have worked well for me since it’s obvious to me that I didn’t need to do any clean up on this manicure. I’m just sad that it sometimes takes me almost a year to use a polish after it has been released (and then waiting another three months writing about it…), but I guess there’s not much I can do about it since not all polishes look as good in the bottle as they do on the nail. Normally it’s even vice versa..

40 Thoughts on “China Glaze – Riveting

 1. Det där är ju nästan läskigt snyggt! Blev genast lite kär. Om det där är utan cleanup så bugar jag inför din överhet som pefekt lack-målare. Imponerande!

 2. Wow! Vilka fantastiska bilder. Får mig att vilja plocka fram mitt igen.

 3. Ja, detta är verkligen helt fantastiskt! Måste använda mitt snart igen!

 4. Åh du tar så fina lackbilder, blir alltid sugen på att skaffa alla de lack du visar. Detta är ytterligare ett jag nu vill ha. Kunde först inte bestämma mig om det kändes rött åt orange eller orange åt rött men det spelar egentligen ingen roll. Kör på det du sa.

 5. Varför har jag inte köpt detta än..? VARFÖR?!! Åh, det är ju så vackert!

 6. Du lyckas kära ned mig, i princip varje gång. <3

 7. Wow, det här var galet snyggt!! Vill verkligen ha detta, måste upp på önskelistans!! :-)

 8. Ett av mina absoluta favoritlack och även ett av mina mest använda lack!

 9. Anna-Klara on February 18, 2013 at 9:51 pm said:

  Fantastiskt fina bilder på ett otroligt vackert lack! Jag köpte detta efter alla fina recensioner i våras, men har det också otestat fortfarande. Det måste ändras genast!

 10. Vilka underbara naglar du har!! och vilket lack!!
  Kärlek :)

 11. Älskar dina bilder på lacket men jag är helt osugen på Riveting vad gäller att bära själv. Så kan det vara. Underbara bilder och naglar, som alltid.

  • Jag minns att du skrev någonstans för flera, flera månader sedan att du inte riktigt såg skönheten med det här lacket, och det här var alltså mina bilder för att försöka visa på riktigt. Synd att det inte funkade så bra, men kul att du tycker om att titta på bilderna i alla fall. :D

 12. Wow. Wow. Wow. This polish never caught my eye, in fact I don’t even remember to which it belongs… But damn, it’s amazing! The color is carzily bright and the shimmers are not shy. I am no fan of orange, but… I NEED this one! :D

 13. Så otroligt snyggt!

 14. Det är galet snyggt och jag älskar dina naglar

 15. Du har nog övertygat mig iaf, om att jag faktiskt behöver detta! Wow!

 16. Du tar så himla snygga bilder (som alla andra redan har nämnt)! Har du macroobjektiv till kameran eller hur lyckas det?
  Det här lacket är också helt underbart.

 17. Älskar också detta! Och jo, det är nog väldigt likt Luxurious. Får se om jag orkar göra en jämförelse någon gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation