Orly – Beach Cruiser

Är det någon som minns min födelsedagsmanikyr? Här är den i alla fall, i lite fler bilder och utan sällskap av tårta! Det är Orly Beach Cruiser ovanpå ett vitt lack som jag inte riktigt minns vilket det är längre. Sånt som händer när man ligger så här mycket efter med att publicera manikyrer antar jag. I vart fall minns jag åtminstone att jag målade ett lager ovanpå en dagsgammal, vit manikyr och sedan duttade bort färgen med hjälp av plastfolie innan jag toppade det hela med ett tjockt lager av överlack.
Kul med en form av nail art som jag både behärskar att utföra och gillar att titta på. Ser ju ut som neonrosa rök på nageln, så jag kan inget annat än att älska det här!

Is there anyone who can remember my birthday manicure? Here it is, with some more pictures and less cake. It’s Orly Beach Cruiser on top of something I can’t remember what it is anymore. I guess that is what happens when you’re behind on writing about and publishing manicures on the blog. At least I remember that it’s a white polish that I’m using as a base here. One coat of Beach Cruiser, scrunched up cling film to remove some of it and then topping it all off with a top coat.
It’s so fun and nice with a type of nail art that I can manage doing, and even manage looking at.  I just love how it looks like neon pink smoke!

20 Thoughts on “Orly – Beach Cruiser

 1. zuckerpuppe on November 30, 2012 at 6:07 pm said:

  Love, love, love – soooo pretty:)

 2. Grymt snyggt! Rosa rök är verkligen en perfekt beskrivning. Jasså… plastfolie säger du, hmmm… note to self: testa det nästa vecka. :)

 3. Wow, så himla snyggt!! Underbar födelsedagsmanikyr!!

 4. Men sååå snyggt, och vad häftigt att komma på det där med folien….

 5. Jorå jag minns den. Lika fin idag oxå!

 6. Den ser fantastisk ut! Jag har funderat på hur du gjort den så jag är glad att få veta det. Jag skulle gärna bära den här manikyren själv.

 7. Jäkligt snyggt. Kommer att härmas!! ;-)

 8. Jäkligt snyggt! Det här vill jag testa att göra.

 9. Camilla on November 30, 2012 at 9:01 pm said:

  Mycket tjusigt:) Jag har dock en fråga om en helt annan sak…
  Använder Seche Vite men börjar tänka att det kanske inte är tip wear jag får efter oskyldig natts sömn, utan den där krympningen man hör talas om. Seche Vite är det enda jag testat och jag tycker det är FANTASTISKT på alla andra sätt!

  Finns det något annat som blir lika hårt, lika snabbt? Jag är småbarnsförälder så jag har bara de där tio minuterna på mig, liksom. Sen måste jag kunna börja använda händerna. Och lakanavtryck är aldrig kul det heller om man målar innan läggdags…

  Några förslag:)?

  • Jag personligen har aldrig kommit överens med Seche Vite, utan kört på Poshé i flera år nu trots några avstickare för att testa annat. Vissa lack kommer sämre överens med Poshé än andra dock, och orsakar lite krympning, men inte alls i närheten som det blir med SV. På mig torkar Poshé Super fast-drying topcoat i alla fall jättefort, så jag röstar på att du borde ge det en chans!

 10. Så läckert det ser ut! Hmmm, plastfolie kanske till och med jag kan lyckas behärska, det måste testas =)

 11. Såå snyggt! Älskar det och vill göra en exakt likadan manikyr! :-)

 12. Åh. Måste helt klart testa. Färgkombon var ju asnice :)

 13. Pingback: NailArt Sunday – Stone Marble « roxcat's blog

 14. Jag tycker ju att den här manikyren är helt galet snygg. En klar favorit!

 15. Det ser så himla häftigt ut det här.

 16. Väldigt snyggt! Nail art måste ju inte vara superkomplicerad för att bli bra.

 17. Fett snyggt! Måste prova den där nail arten. Gillar också sånt som inte är så meckigt :) Kan ju bli ett roligt avbrott till allt tejpande :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation