Nubar – Reclaim

De två översta bilderna är tagna i naturligt dagsljus i slutet av oktober, medan den tredje kom till under en lampa i min hall. Jag gillar ju inte att fota i lampljus egentligen, men det var den enda chansen jag hade att kunna visa hur regnbågarna kan se ut på riktigt. Det händer något i den mjuka, gröna färgen även utan sol och så men det är en extremt mjuk, nästan disig regnbåge. Vill till och med påstå att jag tycker den ser lite luddig ut. Hur det nu går ihop?
Appliceringen av Reclaim gick fint. Det lider inte av någon holosjuka, men är lite skirt och krävde tre lager för min del som torkade väldigt fort.

The two first pictures are taken in regular day light in the end of October, while the third was born under a lamp in my hallway. I am really not comfortable with photographing polishes under lamps, but that was the only option I had if I wanted the holographic rainbow to appear in front of my camera. You can see that it’s there away from both lamps and the sun, but it looks like it’s buried under fog.
The application was smooth. Reclaim does not suffer from the holo sickness, but is rather sheer and it took me three coats of this to reach full opacity. The layers all dried very quickly. 

14 Thoughts on “Nubar – Reclaim

 1. Tycker att den är superfin och skulle absolut vilja ha den. Finns den att få tag på fortfarande? :)

 2. Det här ett av mina favorit hololack! Älskar den gröna nyansen.

 3. Förbaskat snyggt :)
  Har ett två hololack i min samling, ett från Make Up Store och ett från NfuOh. De är båda sååå otroligt vackra men båda är dessvärre a pain in the a** att lacka naglarna med :/

 4. Åhh jag döööör vad fin!! Den måååste jag bara införskaffa, gud vad snygg!!

 5. Den har varit på min önskelista en stund nu och nu känner jag att det är dags att ta tag i begäret!
  Jättefin bild på regnbågarna!

 6. Åh, jag tänkte visa Reclaim imorgon! Om jag får tid att blogga. Det är fint, förbaskat fint, tycker jag!

 7. Jag är så glad att jag köpt det här lacket! Så väldigt fint.

 8. Det är så himla vackert!

 9. Det här är en av mina gröna holo favoriter!!
  Love it!!!

 10. Holosar är ju som bekant inte mina favoriter, men när dom ser ut så där så väcks ändå habegäret!

 11. LOve, love love:)

 12. Det här är verkligen ett underbart lack, jag älskar den gröna färgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation