Zoya – Yara

Zoya - Yara

Zoya - Yara

Om någon undrar så har jag inte gett upp det här med bloggandet. I alla fall inte i sinnet. Jag verkar ha fastnat i någon väldigt dålig period där jag inte hittar varken ork eller ro till att göra saker. Nagellack är fortfarande roligt, men det senaste året eller så har jag knappt tagit fram annat än mobilkameran för att fånga bilder på manikyrer. Förhoppningsvis blir det ändring på det, och jag ska inte tråka ut er med information om annat än just nagellacket jag bär här på bilderna ovan.

Tur att jag har ett bra minne i alla fall, för det var ett tag sedan jag lackade med Yara. Jag minns att lacket hade den typiska Zoya-formulan jag känner och älskar. Det är två lager av denna olivgröna skönhet som är späckad med guldglitter som är oregelbundet i både storlek och form. Har nyttjat Poshés snabbtorkande överlack, och med den var torktiden bra. Hur det torkar på egen hand vet jag alltså ingenting om.

 

I’ve been stuck in a bad rut for the last year or so, but I haven’t given blogging up. At least not in my mind. I know the posts are sporadic, but I’m still hoping for an improvement in my mental state that makes blogging a part of my every day life again. 

Yara is a smoky olive green with irregularly shaped and sized gold glitter. In the pictures above, it’s two coats of a nice and smooth formula that I kind of expect when I pull my bottles of Zoya out. I also applied a fast drying top coat from Poshé, and the manicure dried quickly.

4 Thoughts on “Zoya – Yara

  1. Marianne on September 23, 2015 at 11:57 pm said:

    Så vackert lack, och dina bilder får mig att vilja ta fram min flaska igen <3

  2. Jag har nu som då besökt din blogg och jag älskar att se nya inlägg här :)
    Du har så vackra naglar och jag älskar att läsa dina inlägg :)
    Det här är ju bara SÅ OTROLIGT vackert!!!!!
    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation