China Glaze – Cruisin’ + Essie – As Gold as it Gets

Cruisin’ är kanske inte min absoluta favorit från Retro Diva, men det är ett helt lysande lack ur fler aspekter om man frågar mig. Jag köpte det mest för att äga hela kollektionen, men jag är så glad att jag skaffade det. Skimret glöder verkligen i solen, och jag blev helt paff över hur mycket finare det var på naglarna än i flaskan.
Det är däremot ett ganska tunt  lack, och krävde tre lager för full täckning. Torktiden minns jag tyvärr ingenting om, eftersom det var för länge sedan jag bar den här manikyren.

Dagen efter lade jag för övrigt på As Gold as it Gets, och blev ännu mer kär i min manikyr.  Roligt nog så gjorde AGaiG att Cruisin’ skrynklade ihop sig där under medan allt fortfarande var blött, men det slätade ut sig själv igen efter ett tag. Såg helt knasigt ut, och jag blev arg, men det lönar sig visst att vänta tills det verkligen hade torkat ordentligt.

 

I might have gotten Cruisin’ just to have the full Retro Diva collection, but I really like it. Not so much in the bottle, but I dig how it looked on my nails. It’s a glowing orange shimmer that looks quite amazeballs in the sun, and requires at least three coats for full coverage. Maybe four if you’re anal about really thin coats. Unfortunately, I don’t remember anything about the drying time since it was so long ago that I actually wore it, but that makes me guess I didn’t encounter any problems with it.

After a day I applied As Gold as it Gets, and fell in love even more with my manicure. It scrunched Cruisin’ up quite a lot, making it look wrinkled and pure crap, but I guess patience pays off sometimes since it managed to level itself out again after drying completely.

12 Thoughts on “China Glaze – Cruisin’ + Essie – As Gold as it Gets

  1. Härlig kombo! Lacket är fint på gene hand också.

  2. Åh det här var en superfin kombo!!! Bägge åkte direkt upp på min önskelista!! Älskar färgen!!

  3. Oooooooh! *suckar hänfört*
    Vad fina bilder! vad vackert det är på dig! Och jag älskar Retro Diva! Alla de lacken har glow som inget annat!

    • Jag älskar nästan alla lack ur kollektionen jag med! Önskar att vissa av dem såg roligare ut i flaskan dock, för annars använder jag dem ju inte.. Och det är dumt. Väldigt dumt.

  4. Hm, kanske måste jag skaffa Cruisin då. As Gold As it Gets har stått på min önskelista sen kollektionen släpptes förra året, tänkte jag skulle slänga med det igår när jag lade en beställning hos TD, men då var den såklart slutsåld. Nåja, kanske blir den min någon gång. :-)

  5. Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation