H&M – Nail Him

Nail Him är ett knalligt blått lack med turkost skimmer i. Tyvärr syns skimret knappt alls på naglarna, om det är inte optimal ljussättning på dem, men om man vill kan man ju alltid gå runt med sin flaska och beundra den istället?
Två lite halvflödiga lager var det som behövdes för mig på grund av den lite tjocka formulan, och torktiden är rätt normal skulle jag vilja påstå. Ett i mitt tycke lite finare mellanlack som jag inte har någon aning alls om det fortfarande går att få tag på. Kanske i vår eller sommar i alla fall? Tycker att H&M är rätt bra på att ta tillbaks gamla färger om de tycker att de är rätt för säsongen.

Nail Him is a bright blue polish turquoise shimmer. Unfortunately the shimmer is barely visible unless the lighting is really good, but I guess you could always walk around with your bottle of polish in a pocket to pull out whenever you think it’s bright enough?
 The formula forced me to do two half generous coats due to being thick, but the drying time was kind of normal I suppose. I like Nail Him, but I don’t think it’s superb. The color really pops and is gorgeous, but even with hidden shimmer I want to be able to see it more often than I did while wearing this manicure. And I’m I have no clue if this is still available for sale anymore, but if it isn’t, I bet it’ll be back in the spring or summer again. H&M is usually quite good at bringing colors back. 

11 Thoughts on “H&M – Nail Him

 1. Läcker blå färg! Gillar den!

 2. Ett av mina favorit HM-lack! Detta och Blue My Mind. <3
  Har sett detta på flera HM i Stockholmsområdet fortfarande.

 3. Färgen är underbar! Har stått och hållt i flaskan både en och två gånger, men det har inte blivit något köp ännu.

 4. Vad vackert det ser ut på speciellt den andra bilden!

  • Jag testar nya, konstiga nagelposer för att försöka få mig själv att låta bli att bli trött på mina egna bilder. Bra att du gillade lacket på den udda bilden iaf!

 5. Min favorit från hm tror jag! Väldigt fin färg, och jag tror att det där skimret ger ett djup i lacket som annars kanske inte funnits även om den per ce inte syns jättetydligt på nageln. :)

 6. Ja det är rätt fint men inte så man blir yr i huvudet precis…

 7. Underbar blå färg :)
  Måste ge din kamera (och fotografen) berömm över att den blå färgen är så vacker på bild :)
  När min kamera ska fota blått, rött, lila etc blir kameran knäpp :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation